• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem
Akciju sabiedrība (AS) paziņo par akcionāru sapulces sasaukšanu (AS, kurās ir uzrādītāja akcijas), par obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu, par akcionāru pirmtiesībām uz jaunās emisijas akcijām, atzinumu par mantiskā ieguldījuma novērtēšanu, par pamatkapitāla palielināšanu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2019/93.AD1): paziņojums akcionāriem, dalībniekiem, biedriem. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 13.05.2019., Nr. 93 https://www.vestnesis.lv/op/2019/93.AD1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

13.05.2019., Nr. 93

OP 2019/93.AD1
RĪKI

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem: Šajā laidienā 1 Pēdējās nedēļas laikā 0 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Paziņojums akcionāriem, dalībniekiem, biedriem

Paziņojums par AS "RĪGAS ELEKTROMAŠĪNBŪVES RŪPNĪCA" kārtējās akcionāru sapulces sasaukšanu.

AS "RĪGAS ELEKTROMAŠĪNBŪVES RŪPNĪCA" (turpmāk - AS RER), reģistrācijas numurs 40003042006, juridiskā adrese: Ganību dambis 53, Rīga, LV-1005, Latvija, valde sasauc kārtējo AS RER akcionāru sapulci. Sapulce notiks 2019.gada 21.jūnijā plkst. 14.00 Ganību dambī 53, Rīgā, Galvenā ražošanas korpusa konferenču zālē.

Darba kārtībā:

1. Valdes ziņojums par AS RER 2018.gada darbības rezultātiem.

2. Zvērināta revidenta ziņojums.

3. AS RER 2018.gada pārskatu izskatīšana un apstiprināšana.

4. Zvērināta revidenta ievēlēšana 2019.gadam un atlīdzības apstiprināšana.

Akcionāru reģistrēšanās notiks sapulces dienā no plkst. 13.00 līdz 13.45 sapulces norises vietā. Akcionāri var piedalīties sapulcē personīgi vai ar savu pilnvaroto pārstāvju starpniecību.

Ieraksta datums, uz kuru tiks fiksēts akcionāru saraksts akcionāru dalībai sapulcē, ir 2019. gada 13.jūnijs. Tikai personas, kuras ir akcionāri ieraksta datumā, ir tiesīgas piedalīties akcionāru sapulcē.

Akcionāri var piedalīties sapulcē personiski vai ar savu likumisko pārstāvju vai pilnvarnieku starpniecību. Akcionāriem reģistrējoties, jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments. Ja akcionāri sapulcē piedalās ar pārstāvja starpniecību, pārstāvjiem un pilnvarniekiem reģistrējoties, ir papildus jāiesniedz arī pārstāvētā akcionāra rakstiska pilnvara (pilnvarojuma veidlapa pieejama Sabiedrības interneta mājaslapā www.rer.lv un AS "Nasdaq Riga" interneta mājaslapā www.nasdaqbaltic.com), savukārt likumiskajiem pārstāvjiem ir jāuzrāda pilnvarojumu apliecinošs dokuments.

Akcionāri var iepazīties ar akcionāru sapulcē izskatāmo jautājumu lēmumu projektiem, sākot no 2019.gada 6.jūnija, darba dienās no plkst. 10.00 līdz 15.00 Ganību dambī 53, Rīgā, ģenerāldirektora sekretariātā, bet akcionāru sapulces dienā - reģistrācijas vietā.

Informācija par akcionāru sapulci pieejama arī sabiedrības interneta mājaslapā www.rer.lv un akciju sabiedrības "Nasdaq Riga" interneta mājaslapā www.nasdaqbaltic.com.

AS "Rīgas elektromašīnbūves rūpnīca" valde

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!