• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi
Juridiskas personas publicē paziņojumus par slēgtiem un atklātiem konkursiem, sarunu procedūrām un metu konkursiem, par iespējām iepazīties ar konkursu nolikumiem un termiņiem, kā arī pieteikties dažādiem darbu izpildes pasūtījumiem, finansējuma piedāvājumiem.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2019/202.PD2): piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 4.10.2019., Nr. 202 https://www.vestnesis.lv/op/2019/202.PD2

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

04.10.2019., Nr. 202

OP 2019/202.PD2
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi: Šajā laidienā 2 Pēdējās nedēļas laikā 4 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Paziņojums

Zemkopības ministrija, pamatojoties uz Zivju fonda padomes 2019.gada 20.septembra lēmumu, izsludina projektu iesniegumu iesniegšanas 2019.gada otro kārtu no 2019.gada 4.oktobra līdz 18.oktobrim šādiem Zivju fonda pasākumiem:

1. "Sabiedrības informēšanas pasākumi par zivju resursu pētījumiem, to racionālu un saudzīgu izmantošanu, atražošanu un aizsardzību, tai skaitā publicistikas izdevumi, mācību vai uzziņu literatūra, informatīvi izglītojoši televīzijas raidījumi vai radioraidījumi" - ar kopējo kārtai pieejamo atbalsta apmēru 55 000 EUR un ievērojot šādus nosacījumus:

a) viena projekta iesnieguma vai viena atbalsta pretendenta vairāku iesniegto projektu kopsumma nepārsniedz maksimālo atbalsta apmēru 10 000 EUR;

b) ievērojot īso pasākumu kārtas īstenošanas termiņu, no pasākuma kārtai pieejamajiem līdzekļiem atbalsts nav paredzēts video projektiem (televīzijas raidījumi, raidījumi internetā, videofilmas u.tml.), periodiskām publikācijām un radio raidījumiem;

c) projektu iesniegumiem, kuros pašvaldība vai biedrība plāno izveidot informatīvu vai izglītojošu materiālu, pievienot projektā iesaistīto personu Curriculum Vitae (autobiogrāfija), lai nodrošinātu, ka projektā ir iesaistīti speciālisti ar atbilstošu izglītību, ievērojot projektā paredzēto ar zivīm un zivju resursiem saistīto informēšanas vai izglītošanas tēmu. Šāda veida projektos ietverams nosacījums par izveidotā materiāla saskaņošanu ar Pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātnisko institūtu BIOR un Valsts vides dienestu, kura jāveic līdz 2019.gada 30. novembrim.

UZMANĪBU! Projektu iesniedzējiem jāņem vērā, ka projektos norādītais projekta iesniedzēja konkrētais līdzfinansējuma apmērs un tā izlietojums projektā paredzētiem mērķiem, pabeidzot projektu, jāpierāda ar atbilstošiem finanšu dokumentiem. Ja Lauku atbalsta dienests, pārbaudot iesniegtos dokumentus, konstatēs, ka līdzfinansējums ir bijis mazāks, nekā sākotnēji norādīts projekta pieteikumā, tad Zivju fonda padome izskatīs jautājumu par proporcionālu projektam apstiprinātā Zivju fonda finansējuma samazinājumu.

2. "Atbalsta maksājumi par pašvaldību un Valsts vides dienesta pilnvaroto personu iesaistīšanu zvejas un makšķerēšanas kontroles darbību nodrošināšanā" (maksājumu pieteikumiem par 2018.gadu) - ar kopējo kārtai pieejamo atbalsta apmēru 2000 EUR.

Projekta iesniegums un pārējie dokumenti jāiesniedz Lauku atbalsta dienestā, Republikas laukumā 2, Rīgā, LV-1981, 12.stāvā, 1215.kabinetā (tālr. 67027204). Dokumentus Lauku atbalsta dienestā iesniedz personīgi, nosūta pa pastu vai elektroniski atbilstoši normatīvajiem aktiem par elektronisko dokumentu noformēšanu.

Projekta iesnieguma veidlapa un informācija par projektu iesniegšanas kārtību pieejama Lauku atbalsta dienesta mājaslapas www.lad.gov.lv sadaļā "Atbalsts zivsaimniecībai".

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!