• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2019/170.DA2): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 21.08.2019., Nr. 170 https://www.vestnesis.lv/op/2019/170.DA2

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

"Apbedīšanas nams - krematorija" lūdz pieteikties pa tālr. 20018333 tālāk minēto pilsoņu piederīgos sakarā ar viņu nāvi:...

Vēl šajā numurā

21.08.2019., Nr. 170

OP 2019/170.DA2
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 4 Pēdējās nedēļas laikā 56 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par aizsargājamo ainavu apvidus "Veclaicene" individuālo aizsardzības un izmantošanas noteikumu izstrādi

Dabas aizsardzības pārvalde atbilstoši likuma "Par īpaši aizsargājamām dabas teritorijām" 13.panta ceturtajai daļai informē, ka Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (turpmāk - VARAM) ir sagatavojusi Ministru kabineta noteikumu projektu "Aizsargājamo ainavu apvidus "Veclaicene" (turpmāk - AAA "Veclaicene") individuālie aizsardzības un izmantošanas noteikumi" (turpmāk - Noteikumu projekts). Noteikumu projekts izstrādāts, lai noteiktu teritorijas aizsardzības, izmantošanas un apsaimniekošanas tiesisko regulējumu, pamatojoties uz aizsargājamo ainavu apvidus "Veclaicene" dabas aizsardzības plānā iekļautajiem priekšlikumiem, kā arī ņemot vērā Ministru kabineta 2010. gada 16. marta noteikumu Nr. 264 "Īpaši aizsargājamo dabas teritoriju vispārējie aizsardzības un izmantošanas noteikumi" (turpmāk - vispārējie noteikumi) prasības.

AAA "Veclaicene" atrodas Latvijas ziemeļaustrumu daļā, Alūksnes un Apes novadu teritorijā. Aizsargājamā teritorija dibināta 1977. gadā, lai saglabātu un aizsargātu raksturīgu Ziemeļvidzemes kultūrainavu un dabas vērtības. Ainavu apvidus iekļauts Eiropas aizsargājamo dabas teritoriju tīklā NATURA 2000.

Noteikumu projekts ir pieejams VARAM mājaslapā www.varam.gov.lv - sadaļā Normatīvie akti/ Normatīvo aktu projekti/ Normatīvo aktu projekti dabas aizsardzības jomā http://www.varam.gov.lv/lat/likumdosana/normativo_aktu_projekti/dabas_aizsardzibas_joma/?doc=27540 un Dabas aizsardzības pārvaldes mājaslapā www.daba.gov.lv sadaļā "Normatīvie akti" - "Normatīvo aktu projekti" https://www.daba.gov.lv/public/lat/normativie_akti/normativo_aktu_projekti/.

2019. gada 11.septembrī plkst.15.00 Veclaicenes tautas namā "Vaiņagos", Kornetu ciemā, Veclaicenes pagastā, Alūksnes novadā, tiek organizēta informatīvā sanāksme zemes īpašniekiem un pašvaldību pārstāvjiem, lai informētu par AAA "Veclaicene" Noteikumu projektu un to, kā plānotās izmaiņas ietekmēs turpmāko saimniecisko darbību AAA "Veclaicene".

Sīkāku informāciju par Noteikumu projektu var uzzināt:

1) VARAM Dabas aizsardzības departamentā Peldu ielā 25, Rīgā, LV-1494, darba dienās no plkst. 9.00 līdz 16.00, iepriekš vienojoties par tikšanās laiku, vai elektroniski un telefoniski sazinoties ar Daci Brišku, tālr. 67026424, e-pasts: dace.briska@varam.gov.lv vai pasts@varam.gov.lv;

2) Dabas aizsardzības pārvaldes Dabas aizsardzības departamentā, Siguldā, Baznīcas ielā 7, LV-2150, darba dienās no plkst. 9.00 līdz 17.00, iepriekš vienojoties par tikšanās laiku, vai elektroniski un telefoniski sazinoties pa tālr. 67509545, e-pasts: daba@daba.gov.lv.

Rakstiskus priekšlikumus un ierosinājumus minētajam noteikumu projektam lūdzam iesniegt divu nedēļu laikā pēc paziņojuma publicēšanas izdevumā "Latvijas vēstnesis" Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijā Peldu ielā 25, Rīgā, LV-1494; e-pasts: pasts@varam.gov.lv. Juridiskām personām jānorāda institūcijas nosaukums, reģistrācijas numurs, priekšlikumu sniegšanas datums un kontaktinformācija, bet fiziskām personām - vārds, uzvārds, adrese un priekšlikumu sniegšanas datums. Anonīmi iesniegumi netiks ņemti vērā.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!