• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2019/154.DA2): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 31.07.2019., Nr. 154 https://www.vestnesis.lv/op/2019/154.DA2

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Sakarā ar būvdarbiem dzelzceļa posmā Torņakalns - Tukums, autotransporta kustībai (ieskaitot operatīvo transportu) tiks slēgta pārbrauktuve Nr. 910 - Rīgā, Zolitūdes ielā. Darbi tiks veikti 10.08.2019. no plkst. 01.00 līdz 12.08.2019. plkst....

Vēl šajā numurā

31.07.2019., Nr. 154

OP 2019/154.DA2
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 3 Pēdējās nedēļas laikā 50 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums

Zemkopības ministrija izsludina konkursu valsts atbalstam meža nozares atbalsta un attīstības, sabiedrības informēšanas un zinātniskās izpētes projektiem:

1) "Pasākuma "Meža dienas 2019" norises nodrošināšanai";

2) "Izstādes "Iepazīsties - koks!" nodrošinājumam";

3) "Skolu jaunatnes izglītošanas pasākumam "Konkurss "Mūsu mazais pārgājiens""";

4) "Meža nozares gada balvas "Zelta čiekurs" izgatavošanai";

5) "Meža nozares gada balvas "Zelta čiekurs" pasniegšanas norises informatīvā un tehniskā nodrošināšana";

6) "Meža apsaimniekošanu un izmantošanu regulējošajos normatīvajos aktos izmantoto mežu raksturojošo rādītāju precizēšana";

7) "Latvijas meža resursu kapitāla vērtējums un priekšlikumi apsaimniekošanas efektivitātes paaugstināšanai līdz 2050. gadam".

Projekta iesniegums jāiesniedz Lauku atbalsta dienestā, Rīgā, Republikas laukumā 2, 12.stāvā, 1215.kabinetā (tālr. 67027204).

Projektu iesniegumu iesniegšanas termiņš - 10 darbdienas no konkursa izsludināšanas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Iesnieguma veidlapa, darba uzdevumi un informācija par projektu iesniegšanas kārtību pieejama Lauku atbalsta dienesta mājaslapā www.lad.gov.lv un Zemkopības ministrijas mājaslapā, sadaļā Meža nozare: www.zm.gov.lv.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!