• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2019/122.DA2): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 18.06.2019., Nr. 122 https://www.vestnesis.lv/op/2019/122.DA2

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Par dabas lieguma "Pelēču ezera purvs" dabas aizsardzības plāna sabiedrisko apspriešanu...

Vēl šajā numurā

18.06.2019., Nr. 122

OP 2019/122.DA2
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 3 Pēdējās nedēļas laikā 49 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome aicina pieteikt pārstāvjus darbam Sabiedriskajā konsultatīvajā padomē

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) aicina sabiedriskās un nevalstiskās organizācijas līdz šā gada 1.jūlijam nominēt savus pārstāvjus darbam NEPLP Sabiedriskajā konsultatīvajā padomē (SKP). SKP uzdevums ir nodrošināt sabiedrības līdzdalību sabiedriskā pasūtījuma un elektronisko plašsaziņas līdzekļu nozares attīstības nacionālās stratēģijas izstrādāšanas procesā.

Elektronisko plašsaziņas līdzekļu likums nosaka, ka SKP sastāvā tiek iekļauti biedrību, nodibinājumu, profesionālo iestāžu un citu organizāciju pārstāvji, kuri darbojas plašsaziņas līdzekļu, izglītības, kultūras, zinātnes un cilvēktiesību jomā.

SKP institucionālo struktūru veido divas apakšpadomes: sabiedriskā pasūtījuma apakšpadome, kurā darbojas organizāciju pārstāvji, kuri īsteno sabiedrības interešu pārstāvniecību sabiedriskā pasūtījuma izstrādē un izvērtēšanā un nozares attīstības apakšpadome, kurā darbojas organizāciju pārstāvji, kuri īsteno elektronisko plašsaziņas līdzekļu nozares interešu pārstāvniecību Elektronisko plašsaziņas līdzekļu nozares attīstības nacionālā stratēģijā.

Izvirzot pārstāvi darbam SKP, jāiesniedz pamatojums tam, uz kuru apakšpadomi un kāpēc konkrētās organizācijas pārstāvis tiek izvirzīts, kā arī jāiesniedz izvirzītā pārstāvja CV un motivācijas vēstule.

Dokumenti jāiesniedz NEPLP sekretariātā, Doma laukumā 8A, Rīgā, LV-1939, vai jānosūta elektroniski (parakstītu ar elektronisko parakstu) uz e-pasta adresi: neplpadome@neplpadome.lv .

Pirms pārstāvja izvirzīšanas aicinām nevalstiskās organizācijas iepazīties ar SKP nolikumu, kas ir pieejams šeit : https://neplpadome.lv/lv/assets/documents/Lemumi/SKP%20Nolikums%2006062019%20PROJEKTS%20FINAL.pdf

.SKP sastāvs tiek pārskatīts reizi divos gados. SKP darbojas ne vairāk kā 30 cilvēki, padomes sastāvu apstiprina NEPLP. SKP lēmumiem ir ieteikuma raksturs.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!