• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2018/93.DA2): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 14.05.2018., Nr. 93 https://www.vestnesis.lv/op/2018/93.DA2

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Latvijas Republikas Kultūras ministrija kā Patvēruma, migrācijas un integrācijas fonda 2014.-2020. gada plānošanas perioda (turpmāk - fonds) deleģētā iestāde (turpmāk - deleģētā iestāde) izsludina aktivitātes "Nacionāla...

Vēl šajā numurā

14.05.2018., Nr. 93

OP 2018/93.DA2
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 3 Pēdējās nedēļas laikā 64 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Dažādi sludinājumi

Paziņojums

Latvijas Republikas Kultūras ministrija kā Patvēruma, migrācijas un integrācijas fonda 2014.-2020. gada plānošanas perioda (turpmāk - fonds) deleģētā iestāde (turpmāk - deleģētā iestāde) izsludina aktivitātes "Latviešu valodas lietošanas publiskajā telpā, tai skaitā daudzveidīgu pieeju latviešu valodas apguvē, attīstīšana" (turpmāk - aktivitāte) atklātu konkursu "Latviešu valodas mācības trešo valstu pilsoņiem (2. posms)" (turpmāk - atklāts konkurss).

Aktivitātes tiešais mērķis: nodrošināt daudzveidīgas pieejas latviešu valodas mācības personām, kuras ir trešo valstu pilsoņi un kuras likumīgi uzturas Latvijas teritorijā.

Aktivitātes īstenošanas veids ir atklāts konkurss. Atklāto konkursu deleģētā iestāde organizē par visu atklātā konkursā pieejamo finansējumu.

Atklātā konkursa ietvaros pieejamais finansējums viena projekta īstenošanai ir ne vairāk kā 576 280,00 euro un ne mazāk kā 30 000,00 euro, ko veido fonda finansējums 75 % apmērā un valsts budžeta finansējums 25 % apmērā.

Projektu iesniegumu iesniedzēji un to sadarbības partneri var būt Latvijas Republikas tiešās vai pastarpinātās valsts pārvaldes iestādes, atvasinātas publiskas personas, citas valsts iestādes vai privāto tiesību juridiskas personas vai starptautiskas organizācijas pārstāvniecības Latvijas Republikā, kas darbojas integrācijas jomā, kuru atbalsta fonds.

Projekta iesnieguma iesniedzējs var iesniegt vienu projekta iesniegumu deleģētajā iestādē līdz 2018. gada 14. jūnijam vienā no šādiem veidiem:

1) personīgi darba dienās no plkst. 8.30 līdz 17.00 Rīgā, K. Valdemāra ielā 11a, Latvijas Republikas Kultūras ministrijas Dokumentu pārvaldības nodaļā (2. stāvā, 21. kabinetā);

2) nosūtot pa pastu līdz projektu iesniegumu iesniegšanas termiņa beigām Latvijas Republikas Kultūras ministrijai, adrese: K. Valdemāra iela 11 a, Rīga, LV-1364;

3) elektroniska dokumenta formā, parakstītu ar drošu elektronisko parakstu un apliecinātu ar laika zīmogu, sūtot uz elektroniskā pasta adresi līdzpasts@km.gov.lv 2018. gada 14. jūnijam plkst. 17.00.

Atklātu konkursu aktivitātē izsludina, pamatojoties uz Ministru kabineta 2015. gada 28. jūlija noteikumiem Nr. 432 "Iekšējās drošības fonda un Patvēruma, migrācijas un integrācijas fonda 2014.-2020. gada plānošanas dokumentu izstrādes un projektu iesniegumu atlases kārtība" (turpmāk - MK noteikumi Nr. 432).

MK noteikumi Nr. 432 un projekta iesnieguma sagatavošanai nepieciešamie materiāli pieejami Kultūras ministrijas tīmekļa vietnē www.km.gov.lv.

Deleģētās iestādes rīkotais informatīvais seminārs par aktivitātes īstenošanu notiks 2018. gada 5. jūnijā plkst. 10.00 Latvijas Republikas Kultūras ministrijā Rīgā, Z. A. Meierovica bulvārī 14, 4. stāva Semināru zālē. Pieteikšanās dalībai seminārā līdz 2018. gada 1. jūnijam, nosūtot dalībnieka vārdu, uzvārdu un kontaktinformāciju uz e-pastu: PMIF@km.gov.lv.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!