• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2018/73.DA4): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 12.04.2018., Nr. 73 https://www.vestnesis.lv/op/2018/73.DA4

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistra paziņojums...

Vēl šajā numurā

12.04.2018., Nr. 73

OP 2018/73.DA4
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 6 Pēdējās nedēļas laikā 64 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums

Maksātnespējīgās SIA "FSC EU", reģ. Nr. 40003614436, administratore Iveta Zeņka, sertifikāta Nr.00583, adrese: K.Valdemāra iela 33A-10A, Rīga, LV-1010, Latvija, saskaņā ar Maksātnespējas likuma 94. pantu un Maksājumu pakalpojumu un elektroniskās naudas likuma 38.1 panta pirmo daļu informē, ka trešajām personām, kuru naudas līdzekļi atrodas pie SIA "FSC EU", ir tiesības rakstveidā iesniegt administratorei pieteikumu par trešās personas naudas līdzekļu atmaksu.

Trešās personas pieteikumā jābūt norādītai šādai informācijai: 1) iesniedzēja vārds, uzvārds (vai nosaukums), dzimšanas datums, personas kods jeb identifikācijas numurs (vai reģistrācijas numurs); 2) pieteikuma pamatojums; 3) prasījuma summa euro valūtā un detalizēts tās aprēķins; 4) iesniedzēja adrese, elektroniskā pasta adrese un tālruņa numurs; 5) iesniedzēja bankas rekvizīti un konts; 6) pieteikumam jāpievieno dokumenti vai to apliecinātas kopijas, kas pamato prasījumu (noslēgtie līgumi, rēķini, atlikumu izraksti, kvītis, kontu pārskati, apstiprinājuma e-pasti no SIA "FSC EU", bankas dokumenti, grāmatvedības, uzskaites dokumenti u.c. dokumenti, kas apliecina prasījuma summas atprasīšanas pamatu). Dokumentiem ārvalstu valodā jāpievieno tulkojums latviešu vai angļu valodā. Tālr. un e-pasts uzziņām: 67278302, iveta.zenka@collegium.lv.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!