• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2018/53.DA1): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 14.03.2018., Nr. 53 https://www.vestnesis.lv/op/2018/53.DA1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu atsaukumi

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

14.03.2018., Nr. 53

OP 2018/53.DA1
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 1 Pēdējās nedēļas laikā 62 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par tarifa projektu

SIA "Saldus komunālserviss", vienotais reģistrācijas numurs 48503000219, Dzirnavu iela 31, Saldus, Saldus novads, LV-3801, tarifa projekta iesniegšanas datums 06.03.2018. Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedza Ūdenssaimniecības pakalpojuma tarifa projektu, kas ir aprēķināts saskaņā ar tarifa aprēķināšanas metodikas nosaukums.

Sabiedrisko pakalpojumu veids

Spēkā esošais tarifs *(bez PVN)

Piedāvātais tarifs (bez PVN)

Tarifa palielinājums/ samazinājums *(%)

Ūdensapgāde

0,939

0,92

-2%

Kanalizācija

1,124

1,18

+5%

Piedāvātais tarifs varētu stāties spēkā ar 2018.gada 1.jūliju. Spēkā esošā tarifa izmaiņas ir saistītas ar elektroenerģijas sadārdzinājumu; degvielas cenas kāpumu; darba samaksas palielināšanos; kanalizācijas infrastruktūras paplašināšanu, lai nodrošinātu centralizētās sadzīves kanalizācijas pieejamību mājsaimniecībām un veicinātu dzīves vides kvalitātes uzlabošanu un pamatlīdzekļu nolietojumu ūdensapgādē.

Iepazīties ar tarifa projektā ietverto vispārpieejamo informāciju, kā arī sniegt savus priekšlikumus un ieteikumus par ūdenssaimniecības pakalpojuma tarifa projektu lietotājs var SIA "Saldus komunālserviss" administrācijas telpās Mazajā ielā 6, Saldū, Saldus novadā, darba dienās darba laikā no plkst. 8.00 līdz 12.00 un no plkst. 13.00 līdz 17.00, iepriekš sazinoties ar SIA "Saldus komunālserviss" biroja administratori, tālr.63807106, e-pasts: saldus.komunalserviss@saldus.lv.

Priekšlikumus un ieteikumus par tarifa projektu rakstveidā vai elektroniski var iesniegt SIA "Saldus komunālserviss", Mazā iela 6, Saldus, Saldus novads, elektroniskā pasta adrese: saldus.komunalserviss@saldus.lv, kā arī Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai Rīgā, Ūnijas ielā 45, faksa Nr.67097277, elektroniskā pasta adrese: sprk@sprk.gov.lv 20 dienu laikā no šī paziņojuma publicēšanas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Cita informācija, ko sabiedrisko pakalpojumu sniedzējs uzskata par nepieciešamu norādīt.

* Aili aizpilda, ja iepriekš jau apstiprināts tarifs.

Datums 06.03.2018.

Persona, kura tiesīga pārstāvēt sabiedrisko pakalpojumu sniedzēju Jānis Blūms (paraksts un tā atšifrējums)

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!