• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2018/35.DA1): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 19.02.2018., Nr. 35 https://www.vestnesis.lv/op/2018/35.DA1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par saistošo noteikumu atcelšanu...

Vēl šajā numurā

19.02.2018., Nr. 35

OP 2018/35.DA1
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 5 Pēdējās nedēļas laikā 64 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par dabas aizsardzības plānu izstrādes uzsākšanas sanāksmēm

2018. gadā ir uzsākts darbs pie dabas aizsardzības plānu izstrādes Eiropas Savienības nozīmes īpaši aizsargājamām dabas teritorijām - dabas liegumam "Vidzemes akmeņainā jūrmala", kas atrodas Salacgrīvas novadā, un dabas parkam "Dvietes paliene", kas atrodas Ilūkstes un Jēkabpils novados.

Aicinām ikvienu interesentu piedalīties informatīvā sanāksmē par dabas aizsardzības plāna izstrādes uzsākšanu, kas notiks:

- dabas liegumam "Vidzemes akmeņainā jūrmala" 2018.gada 6.martā plkst. 17.00 Salacgrīvā, Rīgas ielā 10a, Dabas aizsardzības pārvaldes Vidzemes reģionālās administrācijas biroja telpās;

- dabas parkam "Dvietes paliene" 2018.gada 21.martā plkst. 13.00 Bebrenes vispārizglītojošās un profesionālās vidusskolas zālē, "Bebrenes muiža", Bebrenē, Bebrenes pagastā, Ilūkstes novadā.

Plānus Dabas aizsardzības pārvaldes uzdevumā izstrādā SIA "Reģionālie projekti", adrese: Rūpniecības iela 32b-2, Rīga, LV-1045, www.rp.lv.

Izteikt viedokli un sniegt priekšlikumus par turpmāko dabas lieguma attīstības vīziju aicinām klātienē sanāksmes laikā vai rakstiski, adresējot tos plāna izstrādātājam SIA "Reģionālie projekti", e-pasta adrese: birojs@rp.lv.

Aicināti visi interesenti!

Izstrāde tiek veikta Eiropas Savienības Kohēzijas fonda īstenotā projekta "Priekšnosacījumu izveide labākai bioloģiskās daudzveidības saglabāšanai un ekosistēmu aizsardzībai Latvijā" Nr. 5.4.2.1/16/I/001 ietvaros.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!