• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2018/34.DA2): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 16.02.2018., Nr. 34 https://www.vestnesis.lv/op/2018/34.DA2

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

SALACGRĪVAS OSTAS MAKSU UN OSTAS PAKALPOJUMU MAKSIMĀLIE TARIFI...

Vēl šajā numurā

16.02.2018., Nr. 34

OP 2018/34.DA2
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 5 Pēdējās nedēļas laikā 50 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par tarifa projektu

SIA "AP Kaudzītes", reģistrācijas Nr. 44103026358, juridiskā adrese: "Kaudzītes", Litenes pagasts, Gulbenes novads, LV-4405, 2018. gada 7. februārī  Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai (turpmāk - SPRK) iesniedza sadzīves atkritumu apglabāšanas pakalpojuma tarifu projektu atkritumu poligonā "Kaudzītes", kas ir aprēķināts saskaņā ar SPRK 2017. gada 16. februāra lēmumu Nr. 1/5 "Sadzīves atkritumu apglabāšanas pakalpojuma tarifa aprēķināšanas metodika".

2017. gada 29. jūnijā Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija apstiprināja SIA "AP Kaudzītes" sadzīves atkritumu apglabāšanas pakalpojuma tarifu 38,02 EUR/t (bez PVN un DRN) (lēmums Nr. 65 (protokols Nr. 22, 3. p.)), kas stājās spēkā 2017. gada 1. augustā.

 Spēkā esošā tarifa izmaiņas ir saistītas ar to, ka 2018. gada 23. janvārī stājās spēkā Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas 2018. gada 18. janvāra lēmums Nr. 1/1 "Grozījumi Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas 2017. gada 16. februāra lēmumā Nr. 1/5 "Sadzīves atkritumu apglabāšanas pakalpojuma tarifa aprēķināšanas metodika", kas izstrādāti saistībā ar grozījumiem Atkritumu apsaimniekošanas likumā, kas stājās spēkā 2018. gada 1. janvārī. Atkritumu apsaimniekošanas likuma 41. panta pirmās daļas 9. punkts noteic, ka tarifā par sadzīves atkritumu apglabāšanu poligonos iekļauj dabas resursu nodokli normatīvajos aktos noteiktajā apmērā par sadzīves atkritumu apglabāšanu.

Ņemot vērā iepriekš minēto, SIA "AP Kaudzītes" iesniedz Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai izskatīšanai aprēķināto tarifu projektu.

Sakarā ar to, ka sadzīves atkritumu apglabāšanas pakalpojuma tarifu projekta iesniegšana saistīta tikai ar Metodikas grozījumu 20.1 punktā noteikto, tarifu projekta aprēķinā saglabātas sadzīves atkritumu apglabāšanas pakalpojuma pilnās izmaksas (ar rentabilitāti) un sadzīves atkritumu daudzums tādā pašā apmērā, kā ir iekļauts spēkā esošā tarifa aprēķinā.

Pamatojoties uz minēto, SIA "AP Kaudzītes" iesniegusi jaunu sadzīves atkritumu apglabāšanas pakalpojuma tarifu projektu, kur sadzīves atkritumu apglabāšanas pakalpojuma komponente nav mainījusies un gala tarifs pakalpojumu lietotājiem nemainās:

SADZĪVES ATKRITUMU APGLABĀŠANAS PAKALPOJUMA TARIFS:

Sadzīves atkritumu apglabāšanas pakalpojuma komponente, EUR/t

38,02

Dabas resursu nodoklis par apglabāto sadzīves atkritumu daudzumu, EUR/t

pie DRN likmes saskaņā ar Dabas resursu nodokļa likumu 35 EUR/t

17,50

pie DRN likmes saskaņā ar Dabas resursu nodokļa likumu 43 EUR/t

21,50

pie DRN likmes saskaņā ar Dabas resursu nodokļa likumu 50 EUR/t

25,00

Sadzīves atkritumu apglabāšanas pakalpojuma tarifs ar Dabas resursu nodokli, EUR/t

pie DRN likmes saskaņā ar Dabas resursu nodokļa likumu 35 EUR/t

55,52

pie DRN likmes saskaņā ar Dabas resursu nodokļa likumu 43 EUR/t

59,52

pie DRN likmes saskaņā ar Dabas resursu nodokļa likumu 50 EUR/t

63,02

Priekšlikumus un ieteikumus par tarifa projektu rakstveidā vai elektroniski var iesniegt:

- pasta adrese: "Kaudzītes", Litenes pagasts, Gulbenes novads, LV- 4405;

- elektroniskā pasta adrese: alba55@inbox.lv;

kā arī Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai Rīgā, Ūnijas ielā 45, fakss 67097277, elektroniskā pasta adrese: sprk@sprk.gov.lv, 20 dienu laikā no šī paziņojuma publicēšanas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!