• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem
Akciju sabiedrība (AS) paziņo par akcionāru sapulces sasaukšanu (AS, kurās ir uzrādītāja akcijas), par obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu, par akcionāru pirmtiesībām uz jaunās emisijas akcijām, atzinumu par mantiskā ieguldījuma novērtēšanu, par pamatkapitāla palielināšanu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2018/188.AD1): paziņojums akcionāriem, dalībniekiem, biedriem. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 21.09.2018., Nr. 188 https://www.vestnesis.lv/op/2018/188.AD1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Paziņojumi kreditoriem

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

21.09.2018., Nr. 188

OP 2018/188.AD1
RĪKI

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem: Šajā laidienā 1 Pēdējās nedēļas laikā 0 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Paziņojums akcionāriem, dalībniekiem, biedriem

Paziņojums akcionāriem

A/S "Putnu fabrika Ķekava", reģistrācijas numurs 50003007411, adrese: "Putnu fabrika Ķekava", Ķekavas novads, Ķekavas pagasts, LV-2123, turpmāk tekstā - Sabiedrība, tā valdes priekšsēdētāja Andrius Pranckevičius un valdes locekļa Saulius Petkevičius personās, kuri darbojas saskaņā ar statūtiem, sasauc akcionāru sapulci: 2018.gada 23.oktobrī plkst. 11:00, reģistrēšanās: 2018.gada 23.oktobrī no plkst.10.30 - 10.55. Sapulces veids: Kārtējā akcionāru sapulce. Norises veids: "Putnu fabrika Ķekava", Ķekavas novads, Ķekavas pagasts, LV-2123, jaunā administratīvā ēka. Institūcija, kas sasauc sapulci: A/S "Putnu fabrika Ķekava" valde un padome.

Darba kārtība: par sabiedrības gada pārskata apstiprināšanu, atbilstoši Latvijas Republikas normatīvo aktu prasībām; par aizvadītā darbības gada peļņas sadali; par revidenta ievēlēšanu; par atlīdzības noteikšanu revidentam; citi jautājumi.

Vieta un laiks, kur un kad akcionāri var iepazīties ar lēmumu projektiem sapulces darba kārtībā iekļautajos jautājumos, kā arī ar citiem sapulcē izskatāmajiem jautājumiem: 2018.gada 9.oktobrī no plkst. 9.00 - 12.00 "Putnu fabrika Ķekava", Ķekava, Ķekavas novads, Ķekavas pagasts, LV-2123, jaunajā administratīvajā ēkā. Darbības, kas akcionāriem jāveic līdz sapulcei, lai viņi varētu piedalīties un balsot: Akcionāri, kuri vēlas piedalīties sapulcē ar pārstāvju starpniecību, noformē tam atbilstošu pilnvaru rakstveidā un likumā noteiktajā kārtībā (fiziskām personām - notariāli). Pilnvara iesniedzama ne vēlāk kā 5 dienas līdz sapulces sākumam. Sevišķa pilnvara nav vajadzīga personām, kas akcionāru pārstāv uz likuma pamata. Šīs personas uzrāda dokumentu, kas apliecina to pilnvarojumu. Līdzi jāņem un jāuzrāda personu apliecinošs dokuments - pase (fiziskām personām un pārstāvjiem), bet juridiskām personām arī aktuāla Komercreģistra izziņa, kas izsniegta ne vēlāk kā 10 dienas pirms akcionāru sapulces.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!