• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2018/162.DA1): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 16.08.2018., Nr. 162 https://www.vestnesis.lv/op/2018/162.DA1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

SIA "Krāslavas nami", reģ. Nr.45903001693, Brīvības ielā 5, Krāslavā, Krāslavas novadā, LV-5601, 2018. gada 9. augustā Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedza siltumenerģijas tarifa projektu, kas ir aprēķināts...

Vēl šajā numurā

16.08.2018., Nr. 162

OP 2018/162.DA1
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 3 Pēdējās nedēļas laikā 51 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par aizsargājamo ainavu apvidus "Ādaži" individuālo aizsardzības un izmantošanas noteikumu izstrādi

Dabas aizsardzības pārvalde atbilstoši likuma "Par īpaši aizsargājamām dabas teritorijām" 13. panta ceturtajai daļai informē, ka Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (turpmāk - VARAM) ir sagatavojusi Ministru kabineta noteikumu projektu "Aizsargājamo ainavu apvidus "Ādaži" (turpmāk - AAA "Ādaži") individuālie aizsardzības un izmantošanas noteikumi" (turpmāk - Noteikumu projekts). Noteikumu projekts izstrādāts, pamatojoties uz 2016.gada 26.aprīlī apstiprināto aizsargājamo ainavu apvidus "Ādaži" dabas aizsardzības plānu 2015.-2025. gadam, plāna izstrādes laikā veikto teritorijas izpēti, kā arī Dabas aizsardzības pārvaldes sniegtajiem priekšlikumiem. Ar noteikumu projektu tiek noteikts AAA "Ādaži" funkcionālais zonējums, atļautās un aizliegtās darbības katrā zonā.

AAA "Ādaži" ir Eiropas nozīmes (Natura 2000) aizsargājama dabas teritorija, kas atrodas Ādažu, Sējas un Saulkrastu novados, tās platība ir 10 150 hektāri.

Noteikumu projekts ir pieejams VARAM mājaslapā www.varam.gov.lv sadaļā "Normatīvie akti" → "Normatīvo aktu projekti" → Normatīvo aktu projekti dabas aizsardzības jomā: http://www.varam.gov.lv/lat/likumdosana/normativo_aktu_projekti/dabas_aizsardzibas_joma/?doc=26303; Dabas aizsardzības pārvaldes mājaslapā www.daba.gov.lv sadaļā "Normatīvie akti" →"Normatīvo aktu projekti": https://www.daba.gov.lv/public/lat/normativie_akti/normativo_aktu_projekti/.

Sīkāku informāciju par Noteikumu projektu var uzzināt:

1) VARAM Dabas aizsardzības departamentā Peldu ielā 25, Rīgā, LV-1494, darba dienās no plkst. 9.00 līdz 16.00, iepriekš vienojoties par tikšanās laiku, elektroniski vai telefoniski sazinoties ar Dagniju Daudzvārdi, tālr. 67026503, e-pasta adrese: dagnija.daudzvarde@varam.gov.lv vai pasts@varam.gov.lv;

2) Dabas aizsardzības pārvaldes Dabas aizsardzības departamentā Siguldā, Baznīcas ielā 7, LV-2150, darba dienās no plkst. 9.00 līdz 17.00, iepriekš vienojoties par tikšanās laiku, elektroniski vai telefoniski sazinoties pa tālr. 67509545, e-pasta adrese: daba@daba.gov.lv.

Rakstiskus priekšlikumus un ierosinājumus minētajam noteikumu projektam lūdzam iesniegt divu nedēļu laikā pēc paziņojuma publicēšanas izdevumā "Latvijas Vēstnesis" Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijā Peldu ielā 25, Rīgā, LV-1494, e-pasta adrese: pasts@varam.gov.lv. Juridiskām personām jānorāda institūcijas nosaukums, reģistrācijas numurs, priekšlikumu sniegšanas datums un kontaktinformāciju, bet fiziskām personām - vārds, uzvārds, adrese un priekšlikumu sniegšanas datumu. Anonīmi iesniegumi netiks ņemti vērā.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!