• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2017/206.DA3): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 17.10.2017., Nr. 206 https://www.vestnesis.lv/op/2017/206.DA3

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

SIA "BALOŽU KOMUNĀLĀ SAIMNIECĪBA", vienotais reģistrācijas numurs 40003201921, Krišjāņa Barona iela 1, Baloži, Ķekavas novads, LV-2128, 2017. gada 5. oktobrī Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedza...

Vēl šajā numurā

17.10.2017., Nr. 206

OP 2017/206.DA3
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 4 Pēdējās nedēļas laikā 50 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums

Pēc Vladimira Ivanova, pers. kods 310569-10428, lūguma Rīgas apgabaltiesas zvērināta notāre Ilze Pilsētniece publicē šādu paziņojumu:

Cien. Valērija Ivanova kungs! Kā jau jums un jūsu pilnvarotām personām ir paziņots, es izmantoju savas pirmpirkuma tiesības attiecībā uz jums piederošām 924 SIA "EF-EI" kapitāldaļām, kuras Jūsu pilnvarotā persona Olga Bartaševiča ar 2017. gada 29. jūnija pirkuma līgumu atsavināja savā labā. Ņemot vērā, ka ne jūs, ne jūsu pilnvarotās personas neieradās 2017. gada 17. augustā piedāvātājā laikā pie zvērināta notāra priekš tam, lai kopīgi parakstītu pirkuma līgumu ar mani, ka arī parakstītu SIA "EF-EI" kārtējo dalībnieku reģistra nodalījumu, minētie dokumenti tika parakstīti no manas un SIA valdes puses. Nosūtu jums parakstīšanai pirkuma līgumu divos eksemplāros un sabiedrības dalībnieku reģistra nodalījumu. Lūdzu parakstīt minētos dokumentus, apliecinot savu parakstu pie jebkura zvērināta notāra. Pēc parakstīšanas viens pirkuma līguma eksemplārs paliek jums, bet otro, kopā ar parakstīto SIA dalībnieku reģistra nodalījumu, lūdzu ne vēlāk kā līdz 2017. gada 16. oktobrim iesniegt zvērinātai notārei Ilzei Pilsētniecei un saņemt naudas summu 7500,00 EUR apmērā, tas ir, pirkuma maksu par atsavinātām 924 SIA "EF-EI" kapitāldaļām.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!