• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2017/102.DA2): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 25.05.2017., Nr. 102 https://www.vestnesis.lv/op/2017/102.DA2

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par B kategorijas piesārņojošās darbības iesnieguma sabiedrisko apspriešanu...

Vēl šajā numurā

25.05.2017., Nr. 102

OP 2017/102.DA2
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 3 Pēdējās nedēļas laikā 51 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums

Nodrošinājuma valsts aģentūra informē TATJANU (TATIANA) RASČOSKINU (RASCHESKINA) par nekustamā īpašuma "Ruļli 1" (nekustamā īpašuma kadastra Nr. 6868 001 0102 zemes vienības (zemes vienības kadastra apzīmējums 6868 001 0097) 0,76 ha platībā Baltinavas novadā (turpmāk - Īpašums) atsavināšanas nepieciešamību sabiedrības vajadzību nodrošināšanai.

Saskaņā ar Ministru kabineta 2012. gada 14. augusta noteikumu Nr. 550 "Noteikumi par Latvijas Republikas valsts robežas joslu, pierobežas joslu un pierobežu, kā arī pierobežas, pierobežas joslas un valsts robežas joslas norādījuma zīmju un informatīvo norāžu paraugiem un to uzstādīšanas kārtību" 2.2. apakšpunktā noteikto Latvijas Republikas valsts robežas joslas platums robežai ar Krievijas Federāciju (turpmāk - valsts robežas josla) ir 12 metri. Īpašuma atsavināšana ir nepieciešama valsts robežas joslas nodrošināšanai 12 metru platumā.

Saskaņā ar Sabiedrības vajadzībām nepieciešamā nekustamā īpašuma atsavināšanas likumu ir uzsākts Īpašuma atsavināšanas process. Uzaicinām jūs piedalīties atsavināmā Īpašuma daļas atlīdzības noteikšanā un lūdzam 30 kalendāra dienu laikā no paziņojuma publicēšanas dienas iesniegt Nodrošinājuma valsts aģentūrai:

1) noslēgto Īpašuma īres līgumu un citu apgrūtinājumu apliecinošu dokumentu kopijas;

2) dokumentu, kas raksturo Īpašuma sastāvu, stāvokli, uz tā gulstošās nastas un apgrūtinājumus, iesniegumu, un citus dokumentus par atsavināmo nekustamo īpašumu, kas varētu ietekmēt atsavināmā nekustāmā īpašuma vērtības noteikšanu, kopijas;

3) informāciju par zaudējumiem, kādi nekustamā īpašuma īpašniekam varētu rasties, ja nekustamais īpašums tiktu atsavināts, un iespējamo zaudējumu apmēru, kā arī šo zaudējumu apmēru pamatojošos dokumentus (piemēram - meža inventarizācija);

4) inženierbūvēm un inženierkomunikācijām, kas saskaņā ar Sabiedrības vajadzībām nepieciešamā nekustamā īpašuma atsavināšanas likuma 24. panta pirmo daļu atsavināmā nekustamā īpašuma īpašnieks pieprasa institūcijai izbūvēt;

5) citu informāciju un to apliecinošu dokumentu kopijas, kas var ietekmēt Īpašuma vērtējumu.

Papildus informējam jūs, ka Nodrošinājuma valsts aģentūra atlīdzina zaudējumus, kas Īpašuma īpašniekam radušies attiecīgā īpašuma atsavināšanas procesa dēļ. Pēc paziņojumā pieprasīto dokumentu iesniegšanas termiņa beigām, sertificēts nekustamo īpašumu vērtētājs veiks jums atsavināmās Īpašuma daļas apsekošanu. Uzaicinājums piedalīties atsavināmā Īpašuma apsekošanā novērtēšanas darbu veikšanai jums tiks nosūtīts vēlāk.

Paziņojumā norādītos dokumentus un informāciju lūdzam nosūtīt pa pastu Nodrošinājuma valsts aģentūrai Čiekurkalna 1. līnijā 1, k-2, Rīgā, LV-1026 (ar atzīmi "Projekta vadītājam G. Liepiņam"), vai uz elektroniskā pasta adresi gunars.liepins@agentura.iem.gov.lv. Neskaidrību gadījumā lūdzam sazināties ar Nodrošinājuma valsts aģentūru pa tālruni 29468263.

Atgādinām, ka nekustamā īpašuma Ruļļi zemes vienības ar kadastra apzīmējumu 6868 001 0010, sadale ir reģistrēta Nekustamā īpašuma valsts kadastra informācijas sistēmā. Reģistrētas divas zemes vienības (kadastra apzīmējumi 6868 001 0098 un 6868 001 0097). Taču šī sadale nav ierakstīta zemesgrāmatā. Zemes vienību ar kadastra apzīmējumu 6868 001 0097 paredzēts ierakstīt jaunā nekustamajā īpašumā "Ruļļi 1" ar kadastra numuru 6868 001 0102 zemesgrāmatā, savukārt zemes vienību ar kadastra apzīmējumu 6868 001 0098 paredzēts ierakstīt nekustamā īpašuma "Ruļļi" ar kadastra apzīmējumu 6868 001 0102 zemesgrāmatā.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!