• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2016/4.DA2): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 7.01.2016., Nr. 4 https://www.vestnesis.lv/op/2016/4.DA2

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu atsaukumi

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

07.01.2016., Nr. 4

OP 2016/4.DA2
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 2 Pēdējās nedēļas laikā 50 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par izmaiņu veikšanu SIA "Zaļās Zemes Enerģija" biogāzes ražotnes un koģenerācijas stacijas izejvielu sortimentā

Informācija par darbības izmaiņām: Paredzēts aizstāt daļu no biogāzes ražošanā izmantotās zaļās masas un kūtsmēsliem ar patēriņam nederīgiem pārtikas produktiem. Iekārtas jauda netiek mainīta.

Ierosinātājs: SIA "Zaļās Zemes Enerģija", tālr. 37167272639, info@ec.lv.

Piesārņojošās darbības adrese: "Veibēni 1", Skrīveru novads, LV-5125.

Vieta, kur sabiedrība var iepazīties ar iesniegumu: Skrīveru novada domē (Daugavas iela 59, Skrīveri, Skrīveru novads); SIA "Vides Konsultāciju Birojs" mājaslapā www.vkb.lv.

Sabiedriskās apspriešanas norises vieta un laiks: 2016. gada 15. janvārī plkst. 18.00 Skrīveru kultūras centrā (A. Upīša iela 1, Skrīveri).

Datums, līdz kuram sabiedrība var iesniegt rakstiskus priekšlikumus: 2016. gada 18. februāris (Valsts vides dienesta Madonas reģionālā vides pārvalde, Blaumaņa iela 7, Madona, LV-4801, madona@madona.vvd.gov.lv).

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!