• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2016/39.DA3): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 25.02.2016., Nr. 39 https://www.vestnesis.lv/op/2016/39.DA3

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu atsaukumi

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

25.02.2016., Nr. 39

OP 2016/39.DA3
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 3 Pēdējās nedēļas laikā 62 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par SIA "Daiļrade Koks" iesniegumu atļaujas grozījumu saņemšanai B kategorijas piesārņojošai darbībai un sabiedrisko apspriešanu

Valsts vides dienesta Ventspils reģionālā vides pārvalde 11.01.2016. ir pieņēmusi SIA "Daiļrade Koks" iesniegumu atļaujas grozījumu saņemšanai B kategorijas piesārņojošai darbībai. SIA "Daiļrade Koks" teritorijā Raudas ielā 34, Tukumā, nodarbojas ar mēbeļu ražošanu.

B kategorijas piesārņojoša darbība saskaņā ar Ministru kabineta 2010. gada 30. novembra noteikumu Nr. 1082 "Kārtība, kādā piesakāmas A, B un C kategorijas piesārņojošas darbības un izsniedzamas atļaujas A un B kategorijas piesārņojošo darbību veikšanai" 1. pielikuma 6.6. punktu "mēbeļu ražošana, ja ražošanas platība ir 1000 m2 un vairāk" un 8.1.4. punktu "iekārtas, kuras emitē gaistošos organiskos savienojumus un kurām nepieciešama atļauja saskaņā ar normatīvajiem aktiem, kas regulē emisijas no stacionārajiem piesārņojuma avotiem".

C kategorijas piesārņojoša darbība saskaņā ar Ministru kabineta 2010. gada 30. novembra noteikumu Nr. 1082 "Kārtība, kādā piesakāmas A, B un C kategorijas piesārņojošas darbības un izsniedzamas atļaujas A un B kategorijas piesārņojošo darbību veikšanai" 2. pielikuma 1.1. punktu "sadedzināšanas iekārtas, kuru ievadītā siltuma jauda ir vairāk nekā 0,2 megavati, ja sadedzināšanas iekārtai saskaņā ar šo noteikumu 1.pielikuma 1.1. vai 1.2.apakšpunktu nav nepieciešama atļauja".

Piesārņojošas darbības vietas adrese - Tukumā, Raudas ielā 34.

Ar iesniegumu un tam pievienotajiem dokumentiem iespējams iepazīties:

1) Valsts vides dienesta Ventspils reģionālajā vides pārvaldē Dārzu ielā 2, Ventspilī, LV-3601;

2) Valsts vides dienesta tīmekļa vietnē http://www.vvd.gov.lv/sabiedribas-lidzdaliba/iesniegumi-un-informativie-pazinojumi-/a-un-b-atlauju-iesniegumi/;

3) SIA "Daiļrade Koks" Tukumā, Raudas ielā 34.

Sabiedriskās apspriešanas sanāksme notiks 2016. gada 3. martā plkst. 11.00. Adrese: Tukumā, Raudas ielā 34.

Par atļaujas grozījumu B kategorijas piesārņojošai darbībai izsniegšanu atbildīgā iestāde - Valsts vides dienesta Ventspils reģionālā vides pārvalde, Dārzu iela 2, Ventspils, LV-3601.

Rakstiskus priekšlikumus par atļaujas izsniegšanu var iesniegt Valsts vides dienesta Ventspils reģionālajā vides pārvaldē 30 dienu laikā no informācijas publicēšanas izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!