• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2016/15.DA1): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 22.01.2016., Nr. 15 https://www.vestnesis.lv/op/2016/15.DA1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par pienākumu izpildīt nolēmumu...

Vēl šajā numurā

22.01.2016., Nr. 15

OP 2016/15.DA1
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 2 Pēdējās nedēļas laikā 49 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Dažādi sludinājumi

Finanšu un kapitāla tirgus komisijas paziņojums

Finanšu un kapitāla tirgus komisijas padome 15.10.2015. sēdē pieņēma lēmumu Nr. 173 "Par garantēto atlīdzību izmaksas kārtību LAS "VEF banka" noguldītājiem, kuri nav saņēmuši garantēto atlīdzību", ar kuru nolēma:

1. Veikt garantētās atlīdzības izmaksu LAS "VEF banka" noguldītājiem, kuri nav saņēmuši garantēto atlīdzību, pamatojoties uz informāciju, kāda bija LAS "VEF banka" grāmatvedības reģistros noguldījumu nepieejamības iestāšanās dienā (26.05.2010.), garantētā noguldījuma apmērā, bet ne vairāk kā 50 000 euro apmērā vienam noguldītājam, piecu gadu laikā no Noguldījumu garantiju likuma 3. panta sestās daļas spēkā stāšanās dienas, t. i., līdz 13.06.2019.

2. Garantētās atlīdzības izmaksu Finanšu un kapitāla tirgus komisija veic ar pārskaitījumu uz noguldītāja norādīto kontu tā izvēlētā kredītiestādē ne vēlāk kā piecu darbadienu laikā no dienas, kad Finanšu un kapitāla tirgus komisijā ir saņemta informācija par noguldītāja norēķinu konta numuru un veikta noguldītāja identifikācija.

3. Šo lēmumu (lemjošo daļu) publicēt oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" un Finanšu un kapitāla tirgus komisijas mājaslapā internetā.

Atbilstoši Noguldījumu garantiju likuma 31. panta noteikumiem sūdzības saistībā ar personas atzīšanu par noguldītāju, kuram izmaksājama garantētā atlīdzība, kā arī garantētās atlīdzības apmēru un izmaksāšanas termiņiem izskata Finanšu un kapitāla tirgus komisija (adrese: Kungu ielā 1, Rīgā, LV-1050).

Ņemot vērā Finanšu un kapitāla tirgus komisijas padomes 15.10.2015. lēmumu, Finanšu un kapitāla tirgus komisija aicina tos LAS "VEF banka" noguldītājus, kuri garantēto atlīdzību nav saņēmuši, pieteikties garantētās atlīdzības saņemšanai, iesniedzot Finanšu un kapitāla tirgus komisijai savu un pilnvarotās personas identificējošo informāciju.

Par garantēto atlīdzību izmaksas kārtību vairāk var uzzināt, sazinoties ar Finanšu un kapitāla tirgus komisijas Noregulējuma un garantiju fondu daļu pa tālr. 67774831 vai e-pastu: fktk@fktk.lv.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!