• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2015/39.DA3): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 25.02.2015., Nr. 39 https://www.vestnesis.lv/op/2015/39.DA3

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu atsaukumi

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

25.02.2015., Nr. 39

OP 2015/39.DA3
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 3 Pēdējās nedēļas laikā 61 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Dažādi sludinājumi

Nacionālā veselības dienesta paziņojums par ģimenes ārstu L.Alupas, L.Zeiļukas un R.Draškas pacientu sarakstā reģistrēto personu tiesībām uz pārreģistrāciju

Nacionālais veselības dienests informē, ka no 2015.gada 13.februāra valsts apmaksātus veselības aprūpes pakalpojumus vairs nesniedz ģimenes ārstes LAILA ALUPA, LUDMILA ZEIĻUKA un RITA DRAŠKA, līdz ar to Nacionālais veselības dienests izslēdz personas no minēto ģimenes ārstu pacientu saraksta un saskaņā ar Ministru kabineta 2013.gada 17.decembra noteikumu Nr.1529 "Veselības aprūpes organizēšanas un finansēšanas kārtība" (turpmāk - Noteikumi Nr.1529) 39.punktu paziņo ģimenes ārstu Lailas Alupas, Ludmilas Zeiļukas un Ritas Draškas pacientu sarakstā reģistrētajām personām, ka tām ir tiesības sešu mēnešu laikā pārreģistrēties pie cita ģimenes ārsta atbilstoši Noteikumu Nr.1529 40.punktam, izvēloties to no saraksta, kas pieejams Nacionālā veselības dienesta interneta mājaslapā, un noslēdzot Noteikumu Nr.1529 30.punktā minēto vienošanos.

Tie pacienti, kuri sešu mēnešu laikā paši nebūs izvēlējušies jaunu ģimenes ārstu, tiks pārreģistrēti pie kāda no ģimenes ārstiem, par ko informācija tiks publicēta Nacionālā veselības dienesta mājaslapā.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!