• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2014/3.DA1): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 6.01.2014., Nr. 3 https://www.vestnesis.lv/op/2014/3.DA1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Siguldā 2014.gada 8.janvārī un 23.janvārī notiks Eiropas čempionāta kamaniņu sportā atklāšanas ceremonijas. Ņemot vērā, ka abu ceremoniju laikā notiks dalībnieku parāde, paredzami ceļu satiksmes ierobežojumi šādos ielu posmos un...

Vēl šajā numurā

06.01.2014., Nr. 3

OP 2014/3.DA1
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 2 Pēdējās nedēļas laikā 51 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Dažādi sludinājumi

Paziņojums

ALEKSEJ KOBIZEV! Rīgas apgabaltiesas 75.iecirkņa zvērinātas tiesu izpildītājas Dainas Priednieces lietvedībā atrodas Rīgas apgabaltiesas 2004.gada 9.februārī izsniegtais izpildu raksts lietā Nr. K-04-86-03/19 par EUR 142,29 (Ls 100,00) piedziņu no Alekseja Kobizeva par labu Valsts kasei. Pamatojoties uz minēto izpildu dokumentu, 2013.gada 28.novembrī notika parādnieka kustamas mantas aprakste.

Saskaņā ar Civilprocesa likuma 581.p. 4.d., ja tiesu izpildītājs izlemj apķīlāto mantu pārdot izsolē, viņš nosūta ierakstītā sūtījumā parādniekam uzaicinājumu sniegt informāciju par to, vai parādnieks ir reģistrēts pievienotās vērtības nodokļa maksātājs un vai, pārdodot izsolē viņa apķīlāto mantu, izsoles cena saskaņā ar pievienotās vērtības nodokli regulējošiem normatīvajiem aktiem apliekama ar pievienotās vērtības nodokli, un kāda ir šīs cenas apliekamā vērtība.

Aleksej Kobizev, ievērojot minēto tiesisko regulējumu, lūdzu līdz 2014.gada 17.janvārim zvērinātai tiesu izpildītājai Dainai Priedniecei (prakses vieta: Rīga, Bērzaunes iela 6a, 5.st., LV-1039) paziņot, vai jūs esat reģistrēts pievienotās vērtības nodokļa maksātājs un, vai, pārdodot izsolē jums piederošo iepriekš minēto apķīlāto kustamo mantu, izsoles cena apliekama ar pievienotās vērtības nodokli.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!