• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi
Juridiskas personas publicē paziņojumus par slēgtiem un atklātiem konkursiem, sarunu procedūrām un metu konkursiem, par iespējām iepazīties ar konkursu nolikumiem un termiņiem, kā arī pieteikties dažādiem darbu izpildes pasūtījumiem, finansējuma piedāvājumiem.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2014/257.PD3): piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 30.12.2014., Nr. 257 https://www.vestnesis.lv/op/2014/257.PD3

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Projektu konkurss
Latvijas vides aizsardzības fonda (LVAF) administrācija saskaņā ar Latvijas vides aizsardzības fonda padomes 2014.gada 15.decembra sēdes Nr.18 lēmumu izsludina projektu konkursu vadlīnijā  "Dabas un bioloģiskās...

Vēl šajā numurā

30.12.2014., Nr. 257

OP 2014/257.PD3
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi: Šajā laidienā 4 Pēdējās nedēļas laikā 5 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Projektu konkurss

Latvijas vides aizsardzības fonda (LVAF) administrācija saskaņā ar Latvijas vides aizsardzības fonda padomes 2014.gada 15.decembra sēdes Nr.18 lēmumu izsludina projektu konkursu "Atbildīgs dzīvesveids" finansējuma saņemšanai 2015.gadā. Projektu konkursa mērķis ir finansiāli atbalstīt projektus, kuru ietvaros tiek veicināta skolas vecuma bērnu vides izglītība un audzināšana.

Konkursa ietvaros projektu pieteikumus var iesniegt šādu aktivitāšu īstenošanai:

"Diennakts vai dienas vides izglītības nometņu organizēšana skolas vecuma bērniem, t.sk. bērniem ar īpašām vajadzībām, kuru mērķis ir veicināt izpratni par vidi un dabu, tās problēmām un motivēt aktīvai darbībai vides aizsardzībā, kur vismaz 50% no kontaktnodarbībām tiek veltītas tēmām, kas saistītas ar vides un dabas aizsardzību un resursu taupīšanu" (kopējais pieejamais finansējums EUR 80 000, projektu iesniedzēji - biedrības, nodibinājumi, pašvaldību un privātās izglītības iestādes, kas reģistrētas Izglītības iestāžu reģistrā).

Projektu iesniegumu iesniegšanas termiņš: 2015.gada 19.janvāris līdz 2015.gada 30.janvāris.

Projekta iesniegums, noformēts atbilstoši konkursa nolikuma prasībām, ir jāiesniedz Latvijas vides aizsardzības fonda administrācijā (Rīgā, Eksporta ielā 5, LV-1010) personīgi darba dienās no plkst. 9.00 līdz 17.00, sūtot ierakstītā vēstulē pa pastu vai elektroniskā dokumenta veidā.

Projektu konkursu nolikumi un to pielikumi elektroniski ir pieejami Latvijas vides aizsardzības fonda administrācijas mājaslapas www.lvafa.gov.lv sadaļā "Projektu konkursi", "Projektu konkursa nolikumi".

Sīkāka informācija par konkursu: tālr. 67503322, 67503307, 67503350, e-pasts: lvafa@lvafa.gov.lv.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!