• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2014/250.DA1): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 16.12.2014., Nr. 250 https://www.vestnesis.lv/op/2014/250.DA1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par datu atbilstības pārbaudes rezultātiem...

Vēl šajā numurā

16.12.2014., Nr. 250

OP 2014/250.DA1
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 5 Pēdējās nedēļas laikā 43 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Dažādi sludinājumi

Zemkopības ministrijas paziņojums

Par rūpnieciskās zvejas limitiem un to izmantošanas kārtību Baltijas jūrā un Rīgas jūras līcī aiz piekrastes ūdeņiem 2015.gadā

Zemkopības ministrija informē, ka:

1. Saskaņā ar Zvejniecības likuma (turpmāk - Likums) 5.panta 3.daļu Zemkopības ministrija (turpmāk - ministrija) zvejniecību regulējošos normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā organizē valstij piederošo zvejas tiesību izmantošanu teritoriālajos ūdeņos un ekonomiskās zonas ūdeņos. Likuma 11.panta 5.daļa paredz, ka zvejas limitus juridiskām un fiziskām personām var noteikt kā nozvejas apjomu, zvejas kuģu vai zvejas rīku skaitu un veidu, kā arī kā zvejas periodus vai zvejas dienu skaitu. Likuma 11.panta 5.1 daļa nosaka, ka ministrija juridiskajām un fiziskajām personām iznomāto zvejas tiesību izmantošanai iedala zvejas limitu Baltijas jūrā un Rīgas jūras līcī aiz piekrastes ūdeņiem. Ievērojot iepriekšminēto, ministrija 2014.gada 4.decembrī ir pieņēmusi lēmumu Nr.4.1-12/89 "Par rūpnieciskās zvejas limitiem un to izmantošanas kārtību Baltijas jūrā un Rīgas jūras līcī aiz piekrastes ūdeņiem 2015.gadā" (uz 15 lapām).

2. Šī lēmuma 1.pielikumā "Rūpnieciskās zvejas tiesību nomnieku nozvejas limitu sadalījums 2015.gadam" ir noteikti zivju nozvejas apjoma limiti rūpnieciskās zvejas tiesību nomniekiem Baltijas jūrā un Rīgas jūras līcī aiz piekrastes ūdeņiem.

3. Šī lēmuma 2.pielikumā "2015.gada kuģu saraksts zvejai Baltijas jūrā un Rīgas jūras līcī pa zivju sugām un zvejas vietām" ir apstiprināts zvejas kuģu saraksts zvejai Baltijas jūrā un Rīgas jūras līcī aiz piekrastes ūdeņiem sadalījumā pa zivju sugām un zvejas rajoniem.

4. Šī lēmuma 3.pielikumā "Kuģu zvejas dienu limits 2015.gadam" ir noteikti kuģu zvejas dienu skaita limiti 2015.gadam Baltijas jūrā un Rīgas jūras līcī aiz piekrastes ūdeņiem.

5. Ministrijas 2014.gada 4.decembra lēmums Nr.4.1-12/89 "Par rūpnieciskās zvejas limitiem un to izmantošanas kārtību Baltijas jūrā un Rīgas jūras līcī aiz piekrastes ūdeņiem 2015.gadā" ar pielikumiem sastāv no 15 lapām, tāpēc tā pilna publicēšana izdevumā "Latvijas Vēstnesis" nav lietderīga.

Ar Zemkopības ministrijas lēmuma Nr.4.1-12/89 "Par rūpnieciskās zvejas limitiem un to izmantošanas kārtību Baltijas jūrā un Rīgas jūras līcī aiz piekrastes ūdeņiem 2015.gadā" pilnu tekstu un šī lēmuma pielikumiem var iepazīties Zemkopības ministrijas Zivsaimniecības departamenta Zvejas pārvaldības un zivju resursu nodaļā.

6. Paziņojums stājas spēkā nākamajā dienā pēc tā publikācijas izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

7. Ministrijas lēmumu Nr.4.1-12/89 saskaņā ar Administratīvā procesa likuma 188.panta otro daļu un 189.panta pirmo daļu var pārsūdzēt Administratīvajā rajona tiesā, iesniedzot pieteikumu attiecīgajā tiesu namā pēc pieteicēja adreses, mēneša laikā no dienas, kad tas stājies spēkā.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!