• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi
Juridiskas personas publicē paziņojumus par slēgtiem un atklātiem konkursiem, sarunu procedūrām un metu konkursiem, par iespējām iepazīties ar konkursu nolikumiem un termiņiem, kā arī pieteikties dažādiem darbu izpildes pasūtījumiem, finansējuma piedāvājumiem.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2014/223.PD2): piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 10.11.2014., Nr. 223 https://www.vestnesis.lv/op/2014/223.PD2

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Pašvaldības SIA "VANGAŽU AVOTS", reģ. Nr. 40003274925, adrese: Priežu iela 4, Vangaži, Inčukalna novads, LV-2136, izsludina atklātu iepirkumu "BŪVDARBI PROJEKTA "ŪDENSSAIMNIECĪBAS ATTĪSTĪBA INČUKALNA NOVADA GAUJAS CIEMĀ...

Vēl šajā numurā

10.11.2014., Nr. 223

OP 2014/223.PD2
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi: Šajā laidienā 8 Pēdējās nedēļas laikā 5 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

IZGLĪTĪBAS UN ZINĀTNES MINISTRIJA

izsludina otro projektu iesniegumu atlases kārtu

EIROPAS REĢIONĀLĀS ATTĪSTĪBAS FONDA

2.1.1.2. aktivitātē "Atbalsts starptautiskās sadarbības projektiem zinātnē un tehnoloģijās"

Projektu iesniegumu iesniegšanas termiņš: 2014. gada 29. decembris.

Kopējais 2.1.1.2. aktivitātes "Atbalsts starptautiskās sadarbības projektiem zinātnē un tehnoloģijās" otrās projektu iesniegumu atlases kārtas ietvaros pieejamais Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansējums ir 2 156 212 euro.

Projekta iesniegums sagatavojams saskaņā ar Ministru kabineta 2014. gada 23. septembra noteikumiem Nr. 571 "Noteikumi par darbības programmas "Uzņēmējdarbība un inovācijas" papildinājuma 2.1.1.2. aktivitātes "Atbalsts starptautiskās sadarbības projektiem zinātnē un tehnoloģijās" otro projektu iesniegumu atlases kārtu". Projekta iesnieguma sagatavošanai izmantojamie dokumenti atrodas tīmekļa vietnē: http://esfondi.izm.gov.lv/.

Projektu iesniegumus var iesniegt personīgi darba dienās no plkst. 9.00 līdz 12.30 un no 13.00 līdz 17.00 Izglītības un zinātnes ministrijas Informācijas centrā vai nosūtīt pa pastu līdz projektu iesniegumu iesniegšanas termiņa beigām vai elektroniska dokumenta formā, parakstītu ar drošu elektronisko parakstu un apliecinātu ar laika zīmogu atbilstoši normatīvajiem aktiem par elektronisko dokumentu noformēšanu, nosūtot uz elektroniskā pasta adresi: sfd_izm_atlase@izm.gov.lv.

Iesniedzot papīra formā personīgi vai nosūtot pa pastu, jāiesniedz projekta iesnieguma oriģināls vienā eksemplārā (lapas ir caurauklotas, sanumurētas, pēdējās lapas otrā pusē diegu gali ir pielīmēti, uzlīmē ir informācija par dokumentā sanumurēto un cauraukloto lapu skaitu, apliecinājums par dokumentu kopiju pareizību, projekta iesniedzēja nosaukums, projekta iesnieguma sagatavošanas datums, projekta iesniedzēja amatpersonas paraksts), pievienojot identisku projekta iesnieguma veidlapas un projekta iesnieguma pielikumu elektroniskās versijas elektronisko datu nesējā. Visus dokumentus ievieto iepakojumā (aploksnē) un aizzīmogo, un uz iepakojuma jānorāda šāda informācija:

adresāts: "Atklātai projektu iesniegumu atlasei"

Struktūrfondu un starptautisko finanšu

instrumentu departamentam

Izglītības un zinātnes ministrija

Vaļņu ielā 2, Rīgā, LV-1050;

adresants: <pilns projekta iesniedzēja iestādes nosaukums

iestādes juridiskā adrese>

norāde: 2.1.1.2. aktivitātes "Atbalsts starptautiskās sadarbības

projektiem zinātnē un tehnoloģijās" otrā projektu

iesniegumu atlases kārta

"Neatvērt līdz projektu iesniegšanas beigu termiņam".

Informējam, ka 2014. gada 21. novembrī Rīgā notiks informatīvs seminārs par projekta iesnieguma sagatavošanu. Jautājumus par projekta iesnieguma sagatavošanu un dalību seminārā lūdzam pieteikt līdz 2014. gada 14. novembrim, nosūtot elektroniskā pasta vēstuli uz elektroniskā pasta adresi: esf@izm.gov.lv. Atbildes uz iesūtītajiem jautājumiem tiks sniegtas semināra laikā. Informācija par semināra norises vietu un laiku tiks nosūtīta pēc dalības pieteikšanas.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!