• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2014/221.DA3): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 6.11.2014., Nr. 221 https://www.vestnesis.lv/op/2014/221.DA3

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Publiskās lietošanas dzelzceļa infrastruktūras pārvaldītāja būtisko funkciju veicējs AS "LatRailNet", reģistrācijas Nr. 40103361063, juridiskā adrese: Dzirnavu iela 16, Rīga, LV-1010, paziņo par pieņemto lēmumu par maksas...

Vēl šajā numurā

06.11.2014., Nr. 221

OP 2014/221.DA3
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 6 Pēdējās nedēļas laikā 51 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Dažādi sludinājumi

Publiskās lietošanas dzelzceļa infrastruktūras pārvaldītāja būtisko funkciju veicējs AS "LatRailNet", reģistrācijas Nr. 40103361063, juridiskā adrese: Dzirnavu iela 16, Rīga, LV-1010, paziņo par pieņemto lēmumu par maksas par publiskās lietošanas dzelzceļa infrastruktūras izmantošanu pārvadājumiem ar šaursliežu vilcienu noteikšanu.

IZRAKSTS

VALDES LĒMUMS

Rīgā 05.11.2014.

Nr. JALP-1.3/2-2014

(prot. Nr. JALP-1.2/28-2014)

Par maksas par publiskās lietošanas dzelzceļa infrastruktūras izmantošanu pārvadājumiem ar šaursliežu vilcieniem noteikšanu

Pamatojoties uz Dzelzceļa likuma Pārejas noteikumu 35. punktu, AS "LatRailNet" no 2011. gada 1. janvāra veic publiskās lietošanas dzelzceļa infrastruktūras pārvaldītāja būtiskās funkcijas, tajā skaitā saskaņā ar Dzelzceļa likuma 11. panta pirmajā daļā noteikto nosaka maksu par publiskās lietošanas dzelzceļa infrastruktūras izmantošanu pārvadājumiem (turpmāk - infrastruktūras maksa).

Saskaņā ar Dzelzceļa likuma 11. panta pirmo daļu lēmumu par infrastruktūras maksu pieņem publiskās lietošanas dzelzceļa infrastruktūras pārvaldītāja būtisko funkciju veicēja darbību regulējošos tiesību aktos noteiktā institūcija - AS "LatRailNet" valde -, informējot par to Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisiju (turpmāk - SPRK).

[:]

AS "LatRailNet" secina, ka:

[:]

  Pamatojoties uz Dzelzceļa likuma Pārejas noteikumu 35. punktu un Dzelzceļa likuma 11.panta pirmo un otro daļu,

AS "LatRailNet" nolemj:

1. Noteikt infrastruktūras maksu pārvadājumiem ar šaursliežu vilcieniem periodam pēc 2014.gada 31.decembra šādā apmērā euro par vienu vilciena kilometru bez pievienotās vērtības nodokļa - 2,43 euro.

2. Noteikt, ka nolemjošās daļas 1. punktā noteiktā infrastruktūras maksa periodam pēc 2014. gada 31. decembra stājas spēkā ar 2015. gada 1. janvāri.

Šis lēmums stājas spēkā ar tā pieņemšanas brīdi un tā izraksts trīs darba dienu laikā tiks nodots publicēšanai oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis". Par lēmuma pieņemšanu AS "LatRailNet" informēs SPRK.

Sūdzību par šo lēmumu saskaņā ar Dzelzceļa likuma 12. panta trīspadsmito daļu var iesniegt SPRK ne vēlāk kā mēneša laikā pēc dienas, kad tas publicēts.

Valdes priekšsēdētājs (personiskais paraksts) A. Stūrmanis

Valdes loceklis (personiskais paraksts) G. Lapiņš

IZRAKSTS PAREIZS

AS "LatRailNet" vadītāja palīdze (personiskais paraksts) E. Lapiņa

Rīgā 2014. gada 5. novembrī

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!