• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2014/2.DA3): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 3.01.2014., Nr. 2 https://www.vestnesis.lv/op/2014/2.DA3

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Saskaņā ar Ministru kabineta 2008.gada 8.septembra noteikumiem Nr.723 "Noteikumi par prasībām kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem darba aizsardzības jautājumos un kompetences novērtēšanas kārtību" Labklājības...

Vēl šajā numurā

03.01.2014., Nr. 2

OP 2014/2.DA3
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 4 Pēdējās nedēļas laikā 52 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par pienākumu izpildīt nolēmumu - ievešana nekustamā īpašuma valdījumā

Pamatojoties uz Latgales apgabaltiesas Civillietu tiesas kolēģijas 2013.gada 12.novembrī izdoto izpildu rakstu lietā Nr. C03033713 par SIA "Promano Lat", reģistrācijas Nr.40103235197, ievešanu nekustamā īpašuma - dzīvokļa īpašums Nr.185, kas atrodas Akadēmiķa Graftio ielā 29, Daugavpilī, kadastra numurs 0500 902 3615, - valdījumā, piedāvāju parādniekam VLADISLAVAM BEINARAM, pers. kods 080368-13959, saskaņā ar Civilprocesa likuma 555.pantu, 620.5 pantu izpildīt nolēmumu labprātīgi ne vēlāk kā līdz 2013.gada 17.decembrim. Ja minētajā termiņā jūs neizpildīsiet tiesas nolēmumu, tas tiks izpildīts piespiedu kārtā un ievešana ieguvēja SIA "Promano Lat" nekustamā īpašuma valdījumā notiks 2014.gada 8.janvārī plkst. 12.00.

Ja ievešana valdījumā šajā laikā nenotiks, tā tiks atlikta Civilprocesa likuma 620.7 panta kārtībā un atkārtota ievešana valdījumā notiks 2014.gada 8.janvārī plkst. 13.00 un nekustamais īpašums tiks atvērts piespiedu kārtā, klātesot policijas pārstāvim un diviem lieciniekiem. Ievešana nekustamajā īpašumā notiks atbilstoši Civilprocesa likuma 620.6 panta noteikumiem. Minētajā laikā jums ir jābūt iepriekš minētajā nekustamajā īpašumā - dzīvokļa īpašumā Nr.185 -, pretējā gadījumā tiesas nolēmums tiks izpildīts piespiedu kārtā, atverot nekustamo īpašumu - dzīvokli Nr.185, adrese: Akadēmiķa Graftio iela 29, Daugavpils. Nekustamā īpašuma esošās mantas tiks aprakstītas un novērtētas atbilstoši Civilprocesa likuma 577.pantam un 578.pantam, nodotas glabāšanā un aizvestas. Jums ir tiesības mēneša laikā saņemt glabāšanā nodoto mantu, samaksājot sprieduma izpildes izdevumus. Ja jūs atsakāties maksāt nolēmuma izpildes izdevumus, tad, lai tos segtu, tiesu izpildītājs aiztur un pārdod jums piederošo mantu.

Lūdzu atbildētāju Vladislavu Beinaru paziņot trešajām personām par ieguvēja SIA "Promano Lat" ievešanu dzīvokļa īpašuma valdījumā. Piedzinējam SIA "Promano Lat" lūdzu nodrošināt atbrīvojamo telpu pieņemšanu (nepieciešamības gadījumā izliekamo mantu pieņemšanu glabāšanā) tiesas sprieduma izpildes dienā. Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Daugavpils iecirknim lūdzu nodrošināt sabiedrisko kārtību tiesas sprieduma izpildes laikā.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!