• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2013/65.DA3): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 4.04.2013., Nr. 65 https://www.vestnesis.lv/op/2013/65.DA3

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu atsaukumi

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

04.04.2013., Nr. 65

OP 2013/65.DA3
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 3 Pēdējās nedēļas laikā 64 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Dažādi sludinājumi

Paziņojums

Kultūras ministrija izsludina pagarinājumu atklātajam konkursam ("Latvijas Vēstnesī" 2013.gada 4.februārī 24.numurā un 2013.gada 27.februārī 41.numurā), kura ietvaros tiek atlasīti eksperti darbam Nacionālās identitātes, pilsoniskās sabiedrības un integrācijas politikas pamatnostādņu īstenošanas uzraudzības padomē - trīs dažādu augstākās izglītības un pētniecisko iestāžu un trīs dažādu nevalstisko organizāciju pārstāvji.

Konkursā aicinām piedalīties personas, kuru pārstāvētās organizācijas atbilst Ministru kabineta 2012.gada 13.novembra noteikumu Nr.764 "Nacionālās identitātes, pilsoniskās sabiedrības un integrācijas politikas pamatnostādņu īstenošanas uzraudzības padomes nolikums" noteiktajām prasībām augstākās izglītības un pētniecības iestādēm (9.punktā) un nevalstiskajām organizācijām (10.punktā).

Padomes locekļu profesionālajām zināšanām un lietpratībai jādod nozīmīgs ieguldījums nacionālās identitātes un pilsoniskās sabiedrības politikas attīstībā un ieviešanā, sabiedrības saliedēšanas pasākumu efektivitātes novērtēšanā, skatot tos plašākā sabiedrības attīstības kontekstā un iesakot neatliekamākos pasākumus turpmākai rīcībai. Pretendenti tiks atlasīti tā, lai tiktu pārstāvēti visi pamatnostādnēs nosauktie rīcības virzieni.

Pretendentu vērtēšana notiks pēc šādiem kritērijiem:

- augstākās izglītības vai pētniecības iestādes/nevalstiskās organizācijas darbības nozīmīgums un sasniegumi

- pretendenta motivācija darboties Padomē un izpratne par nacionālās identitātes, pilsoniskās sabiedrības un integrācijas politikas jautājumiem;

- pretendenta profesionālā pieredze Padomes darbībai atbilstošās jomās

Konkursa dokumenti pretendentiem līdz 2013.gada 11.aprīlim plkst. 17.00 jāiesniedz Kultūras ministrijas Personāla un dokumentu pārvaldības nodaļā vai jānosūta pa pastu, adrese: K.Valdemāra ielā 11a, Rīgā, LV-1364 (pasta zīmogs 2013.gada 11.aprīlis). Jāiesniedz atbilstoši konkursa nolikuma 4.punktam noformēti un sagatavoti konkursa dokumenti:

- motivācijas vēstule

- apliecinājums

- dzīvesgājuma (Curriculum vitae) apraksts latviešu valodā

- pārstāvētās organizācijas pilnvarotas personas deleģējuma vēstule par pretendenta pieteikšanu dalībai konkursā

- pārstāvētās organizācijas pilnvarotas personas parakstīts apraksts, kas raksturo organizācijas atbilstību konkursa nolikuma 2.1.punktā vai attiecīgi 2.2.punktā noteiktajām prasībām (maksimums - divas A4 lapas).

Ja dokumenti ir iesniegti, nosūtot tos pa pastu, par iesniegšanas datumu uzskata pasta zīmogā norādīto nosūtīšanas datumu. Konkursa nolikums "Par nevalstisko organizāciju, augstākās izglītības un pētniecības iestāžu pārstāvju atlasi darbam Nacionālās identitātes, pilsoniskās sabiedrības un integrācijas politikas pamatnostādņu īstenošanas uzraudzības padomē" ir pieejams Kultūras ministrijas mājas lapā www.km.gov.lv sadaļā "Konkursi" (http://www.km.gov.lv/lv/ministrija/konkursi.html) un Valsts kancelejas mājas lapā www.mk.gov.lv. Tālrunis uzziņām 67330325.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!