• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2013/230.DA5): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 25.11.2013., Nr. 230 https://www.vestnesis.lv/op/2013/230.DA5

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Starptautiskās konteineru pārvadājumu līnijas MSC kuģu pienākšanas grafiks Rīgas ostā no 2014.gada 1.janvāra...

Vēl šajā numurā

25.11.2013., Nr. 230

OP 2013/230.DA5
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 6 Pēdējās nedēļas laikā 62 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Dažādi sludinājumi

Paziņojums

Apspriešanai nodots Ministru kabineta noteikumu projekts "Dabas lieguma "Ventas ieleja" individuālie aizsardzības un izmantošanas noteikumi".

Dabas liegums "Ventas ieleja" ir Eiropas nozīmes (Natura 2000) aizsargājama dabas teritorija, kas atrodas Kuldīgas novada Kuldīgas pilsētā, Padures pagastā, Rumbas pagastā un Pelču pagastā, tā izveidota, lai aizsargātu Ventas ielejas ainavu, kā arī īpaši aizsargājamo sugu un biotopu atradnes.

Dabas aizsardzības pārvalde informē, ka Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija ir sagatavojusi Ministru kabineta noteikumu projektu "Dabas lieguma "Ventas ieleja" individuālie aizsardzības un izmantošanas noteikumi", kurš tiek nodots sabiedriskai apspriešanai. Noteikumu projekts paredz teritorijai jaunu funkcionālo zonējumu, kā arī teritorijas apsaimniekošanas un izmantošanas nosacījumus.

Iepazīties ar likumprojektu var:

- Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas mājaslapā www.varam.gov.lv sadaļā Normatīvie akti/Normatīvo aktu projekti/Normatīvo aktu projekti dabas aizsardzības jomā;

- Dabas aizsardzības pārvaldes Kurzemes reģionālās administrācijas birojā Rumbas ielā 8, Kuldīgā, pirmdienās plkst. 9.00 līdz 12.00 un ceturtdienās plkst. 15.00 līdz 17.00 (tālr. 63341416, e-pasts: kurzeme@daba.gov.lv).

Sabiedriskās apspriešanas sanāksme notiks 2013.gada 10.decembrī plkst. 15.00 Kuldīgas novada domes Mazajā zālē. Sanāksmē aicināts piedalīties ikviens interesents. Rakstiskus priekšlikumus vai viedokļus par noteikumu projektu var iesniegt līdz 2013.gada 23.decembrim Dabas aizsardzības pārvaldē Baznīcas ielā 7, Siguldas novadā, LV-2150, e-pasts daba@daba.gov.lv.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!