• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2013/228.AKK1): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 22.11.2013., Nr. 228 https://www.vestnesis.lv/op/2013/228.AKK1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Vakance: Administratīvā dienesta Iepirkumu un tehniskā nodrošinājuma sektora vadītāja
Privatizācijas aģentūra VAS...

Vēl šajā numurā

22.11.2013., Nr. 228

OP 2013/228.AKK1
RĪKI

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

Nodarbinātības valsts aģentūra izsludina konkursu uz vakanto ierēdņa amata vietu - projektu vadītājs/-a Nodarbinātības valsts aģentūras Eiropas Sociālā fonda departamenta Projektu uzraudzības nodaļā (3 amata vietas uz noteiktu laiku)

Prasības pretendentiem:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- augstākā izglītība (vēlams ekonomikā, finansēs vai grāmatvedībā)

- pieredze darbā finanšu un ekonomikas jomā un/vai darbā ar Eiropas Savienības fondu projektiem ne mazāka kā divi gadi

- pieredze darbā valsts institūcijās ne mazāka kā viens gads

- pieredze projektu dokumentu izstrādē

- angļu valodas zināšanas (vēlamas)

Amata mērķis: Nodrošināt kvalitatīvu Eiropas Sociālā fonda ierobežotas projektu iesniegumu atlases projektu un atklātas projektu iesniegumu atlases projektu īstenošanas uzraudzību, līgumu vai vienošanās par projektu grozījumiem sagatavošanu, projektu datu ievadi un ticamības pārbaudi Eiropas Savienības struktūrfondu un Kohēzijas fonda Vadības informācijas sistēmā.

Motivēta pieteikuma vēstule, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopija 20 dienu laikā, skaitot no sludinājuma publicēšanas dienas "Latvijas Vēstnesī", Pretendentam jānosūta pa pastu Nodarbinātības valsts aģentūrai, adrese: K.Valdemāra ielā 38, Rīgā, LV-1010, vai uz e-pastu karina.dzene@nva.gov.lv. vai jāiesniedz personīgi 117.kabinetā. Informācija pa tālruni 67072007, kā arī Nodarbinātības valsts aģentūras mājaslapā: www.nva.gov.lv.

Atlases konkurss notiks divās kārtās. Pirmā kārta - Pretendentu izglītības un pieredzes atbilstības izvērtēšana pēc iesniegtajiem izglītības dokumentiem. Otrā kārta - intervija, kuras laikā tiks novērtētas Pretendenta zināšanas un kompetences atbilstoši amatam noteiktajām prasībām.

Lūdzam ievērot, ka sazināsimies un informēsim par konkursa rezultātiem tikai uz interviju uzaicinātos Pretendentus. Intervija notiks NVA Eiropas Sociālā fonda departamentā Raiņa bulvārī 4, Rīgā.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!