• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2013/223.DA3): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 14.11.2013., Nr. 223 https://www.vestnesis.lv/op/2013/223.DA3

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu atsaukumi

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

14.11.2013., Nr. 223

OP 2013/223.DA3
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 3 Pēdējās nedēļas laikā 64 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Dažādi sludinājumi

Lauku atbalsta dienesta paziņojums

Saskaņā ar Ministru kabineta 2010.gada 3.augusta noteikumu Nr.737 "Kārtība, kādā piešķir, administrē un uzrauga valsts un Eiropas Savienības atbalstu augļu un dārzeņu piegādei skolēniem vispārējās izglītības iestādēs" 8.punktu Lauku atbalsta dienests informē, ka ņemot vērā, ka Latvijā euro ieviešanas diena ir 2014.gada 1.janvāris, pie 2013.gada 17.jūnijā LR oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" publicētajām atbalsta likmēm latos programmas "Skolas auglis" ietvaros 2013./2014.mācību gadā papildus noteiktas šādas augļu un dārzeņu (turpmāk - produkti) porciju kompensācijas pamata likmes (t.sk. PVN) euro:

- 0,16 euro par neiesaiņotiem produktiem;

- 0,18 euro par iesaiņotiem produktiem un neiesaiņotiem produktu asorti;

- 0,20 euro par iesaiņotiem produktu asorti.

Papildus noteikt, ka piemaksas Ls 0,01 apmērā pie minētajām porciju kompensāciju likmēm skolās, kurās skolēnu skaits ir līdz 150 izglītojamajiem, un tās atrodas ārpus pilsētām, kas ir noteiktas saskaņā ar Administratīvo teritoriju un apdzīvoto vietu likumu (Daugavpils, Jēkabpils, Jelgava, Jūrmala, Liepāja, Rēzekne, Rīga, Valmiera, Ventspils), ekvivalents EUR ir 0,01 euro.

Lauku atbalsta dienests atgādina: ņemot vērā, ka Latvijā euro ieviešanas diena ir 2014.gada 1.janvāris, Ministru kabineta 2011.gada 1.februāra noteikumu Nr.106 "Kārtība, kādā piešķir, administrē un uzrauga valsts un Eiropas Savienības atbalstu piena produktu piegādei izglītojamiem vispārējās izglītības iestādēs" 2.punktā paredzētajam valsts līdzfinansējumam noteikta atbalsta likme (t.sk. PVN) euro:

- 0,47 euro par pirmsskolas un 1. - 9.klašu skolēniem izplatīto vienu litru termiski apstrādāta piena.

Sīkāka informācija pieejama LAD mājaslapā www.lad.gov.lv ES atbalsta sadaļā "Tirgus veicināšanas pasākumi".

LAD Tirgus stabilizēšanas pasākumu daļa, tālr. 67878958, 67027888.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!