• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2012/186.DA1): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 27.11.2012., Nr. 186 https://www.vestnesis.lv/op/2012/186.DA1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Rīgas apgabaltiesas iecirkņa Nr.40 zvērināta tiesu izpildītāja Jāņa Strižko izpildu lietvedībā atrodas izpildu lieta Nr. 617/C3.2/2012, kas ievesta, pamatojoties uz Rīgas pilsētas Zemgales priekšpilsētas tiesas 02.05.2012. izsniegto izpildu...

Vēl šajā numurā

27.11.2012., Nr. 186

OP 2012/186.DA1
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 7 Pēdējās nedēļas laikā 50 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par apdrošināšanas portfeļa nodošanu

Saskaņā ar Apdrošināšanas sabiedrību un to uzraudzības likuma 68. panta pirmo daļu mēs paziņojam, ka 2012. gada 16. novembrī Latvijas Finanšu un kapitāla tirgus komisija piekrita nedzīvības apdrošināšanas portfeļa nodošanai (Portfeļa nodošana) no "ERGO LATVIJA" Apdrošināšanas akciju sabiedrības (reģistrācijas numurs 40003131253, juridiskā adrese: Skanstes ielā 50, Rīgā, LV-1013, Latvijā) sabiedrībai ERGO Kindlustuse Aktsiaselts (reģistrācijas numurs 10017013, juridiskā adrese: A. H. Tammsaare tee 47, Tallinā, 11316, Igaunijā) pārrobežu apvienošanas rezultātā.

Pārrobežu apvienošanas ietvaros "ERGO LATVIJA" Apdrošināšanas akciju sabiedrība un Akcinė draudimo bendrovė "ERGO Lietuva" (reģistrācijas numurs 110012799, juridiskā adrese: Geležinio Vilko g. 6A, Viļņā, Lietuvā) tiks pievienotas ERGO Kindlustuse Aktsiaselts un pārtrauks eksistēt bez likvidācijas procesa, un visi to aktīvi, tiesības un saistības, ieskaitot, bet neaprobežojoties ar attiecīgās pievienojamās sabiedrības apdrošināšanas portfeli, tiks nodotas iegūstošajai sabiedrībai, kas pieņems Eiropas sabiedrības (SE) formu un turpinās komercdarbību ar nosaukumu ERGO Insurance SE ar tās juridisko adresi un galveno biroju A. H. Tammsaare tee 47, Tallinā, 11316, Igaunijā. ERGO Insurance SE turpinās savu darbību Latvijā un Lietuvā caur tās filiālēm.

Portfeļa nodošana stāsies spēkā datumā, kad Igaunijas komercreģistrā tiks reģistrēta pārrobežu apvienošanas pabeigšana un iegūstošās sabiedrības pārveidošana par SE. ERGO mērķis ir reģistrēt apvienošanu Igaunijas komercreģistrā 2013. gada 1.-2. janvārī.

Portfeļa nodošanas rezultātā ERGO Kindlustuse Aktsiaselts pārņems no "ERGO LATVIJA" Apdrošināšanas akciju sabiedrības visas tiesības un saistības, kas izriet no nedzīvības apdrošināšanas līgumiem, ieskaitot visus "ERGO LATVIJA" Apdrošināšanas akciju sabiedrības noslēgtos nedzīvības apdrošināšanas līgumus, kuros apdrošinātais risks atrodas Latvijā. Šo apdrošināšanas līgumu noteikumi un nosacījumi nemainīsies. Portfeļa nodošana neietekmēs prēmiju maksājumus vai nodrošināto apdrošināšanas segumu.

Lūdzam sazināties ar "ERGO LATVIJA" Apdrošināšanas akciju sabiedrību (Daina Arne, tālrunis +371 67081861, fakss +371 67081715, e-pasts: daina.arne@ergo.lv, adrese: Skanstes iela 50, Rīga, LV-1013, Latvija), ja jums ir kādi jautājumi par Portfeļa nodošanu.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!