• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2012/169.DA2): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 25.10.2012., Nr. 169 https://www.vestnesis.lv/op/2012/169.DA2

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par promocijas darba aizstāvēšanu...

Vēl šajā numurā

25.10.2012., Nr. 169

OP 2012/169.DA2
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 6 Pēdējās nedēļas laikā 62 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par Dabas lieguma "Zušu-Staiņu avoti" izveidi

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijā (turpmāk - VARAM) ir saņemti ierosinājumi dabas lieguma "Zušu-Staņu avoti" izveidei. Saskaņā ar likuma "Par īpaši aizsargājamajām dabas teritorijām" 13.panta ceturtās daļas prasībām, Dabas aizsardzības pārvalde publicē attiecīgu paziņojumu.

Dabas liegums "Zušu - Staiņu avoti" veidojams, lai nodrošinātu ES Biotopu direktīvas II pielikuma augu sugas Sibīrijas mēziede Ligularia sibirica un I pielikuma biotopa 7160 Minerālvielām bagāti avoti un avotu purvi saglabāšanu. Pēc dabas lieguma izveides teritorija tiks iekļauta Natura 2000 tīklā.

Plānotais dabas liegums atrodas Siguldas novada teritorijā (Mores un Siguldas pagastā). Potenciālā dabas lieguma platība ir 52 ha. Teritorijā atrodas 15 zemes īpašumi, no kuriem 14 pieder privātpersonām (12 fiziskām personām un 2 juridiskām personām) un 1 - pašvaldībai.

Ar ierosinājumiem ir iespējams iepazīties:

- VARAM (adrese: Peldu iela 25, LV-1494, Rīga), apmeklējuma laiku iepriekš saskaņojot pa tālruni: 67026545. VARAM darba laiks: darba dienās (pirmdiena - piektdiena) no plkst. 8.30 līdz plkst. 17.00 ar pusdienas pārtraukumu no plkst. 12.30 līdz plkst. 13.00, brīvdienas - sestdiena un svētdiena.

- Dabas aizsardzības pārvaldes Vidzemes reģionālās administrācijas birojā "Kārļukalns" (adrese: Drabešu pagasts, Amatas novads), apmeklējuma laiku iepriekš saskaņojot pa tālruni 64107230. Biroja darba laiks darba dienās: pirmdienās no plkst. 9.00 līdz plkst. 18.00, ceturtdienās un piektdienās - no plkst. 9.00 līdz plkst. 13.00. Brīvdienas - sestdiena un svētdiena.

Rakstiskus priekšlikumus ar norādi "Priekšlikumi dabas liegumam Zušu-Staiņu avoti izveidei" sūtīt pa pastu Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijai (adrese: Peldu iela 25, LV-1494, Rīga) vai arī elektroniski uz e-pasta adresi: inga.belasova@varam.gov.lv divu nedēļu laikā pēc paziņojuma publicēšanas. Juridiskām personām nepieciešams norādīt institūcijas nosaukumu, reģistrācijas numuru, priekšlikumu sniegšanas datumu un kontaktinformāciju, bet fiziskām personām - vārdu, uzvārdu, adresi un priekšlikumu sniegšanas datumu. Anonīmi iesniegumi netiks ņemti vērā.

Sanāksme par dabas lieguma "Zušu - Staiņu avoti" izveidi notiks 2012.gada 2.novembrī plkst.14.00 Siguldas novada domes telpās (adrese: Siguldā, Zinātnes ielā 7, 3.stāvā, telpā "Ideja").

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!