• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2012/106.DA2): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 6.07.2012., Nr. 106 https://www.vestnesis.lv/op/2012/106.DA2

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Ventspils pilsētas dome paziņo, ka, pamatojoties uz likuma "Par nodokļiem un nodevām" 25.2.panta pirmās daļas 1.punktu un otro daļu, Latvijas Republikas Tiesu lēmumiem par akciju sabiedrības "Ventspils zivju konservu kombināts"...

Vēl šajā numurā

06.07.2012., Nr. 106

OP 2012/106.DA2
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 6 Pēdējās nedēļas laikā 51 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par apdrošināšanas portfeļa nodošanu

2012. gada 21. jūnijā Anglijas un Velsas Augstā tiesa (angliski - High Court) piekrita šādai portfeļa nodošanai (Portfeļa nodošana):

(a) visa Combined Insurance Company of America (juridiskā adrese: Combined House, 15 Wheatfield Way Kingston-upon-Thames Surrey KT1 2PA, Apvienotā Karaliste) (Nodevējs), iepriekš zināmas kā Co-operative Casualty Company of America and Pennsylvania Casualty Company kā apdrošinātāja un pārapdrošinātāja Apvienotās Karalistes filiāles veiktā vispārējā (t.i. nedzīvības) apdrošināšanas un pārapdrošināšanas biznesa (uzņēmuma) nodošana sabiedrībai ACE European Group Limited (juridiskā adrese: ACE Building, 100 Leadenhall Street, Londona EC3A 3BP, Apvienotā Karaliste, sabiedrības numurs 1112892, iepriekš zināmai kā Signal Imperial Insurance Company Limited, Insurance Company of North America (U.K.) Limited un ACE INA UK Limited) (AEGL), un

(b) visa ilgtermiņa (t.i. dzīvības) apdrošināšanas biznesa (uzņēmuma), kādu veic Nodevēja Apvienotās Karalistes filiāle kā apdrošinātājs, nodošana sabiedrībai ACE Europe Life Limited (ar juridisko adresi: ACE Building, 100 Leadenhall Street, Londona EC3A 3BP, Apvienotā Karaliste, sabiedrības numurs 5936400, iepriekš zināmai kā Hackremco (Nr. 2417) Limited) (AELL).

Portfeļa nodošana stājās spēkā 2012. gada 1. jūlijā. Šīs Portfeļa nodošanas rezultātā

(a) AEGL pārņēma no Nodevēja visas tiesības un pienākumus, kas izriet no vispārējās (t.i., nedzīvības) apdrošināšanas un pārapdrošināšanas līgumiem, ieskaitot visus vispārējos apdrošināšanas un pārapdrošināšanas līgumus, ko noslēdzis Nodevējs un saskaņā ar kuriem ar apdrošināto risku saistītie apdrošinātie objekti atrodas Latvijas Republikā, un

(b) AELL pārņēma no Nodevēja visas tiesības un pienākumus, kas izriet no ilgtermiņa (t.i., dzīvības) apdrošināšanas līgumiem, ieskaitot visus ilgtermiņa apdrošināšanas līgumus, ko noslēdzis Nodevējs un saskaņā ar kuriem ar apdrošināto risku saistītie apdrošinātie objekti atrodas Latvijas Republikā.

Šo apdrošināšanas līgumu noteikumi un nosacījumi nemainās. Šī Portfeļa nodošana neietekmē prēmiju maksājumus vai sniegto apdrošināšanas segumu.

Ja Jums radušies kādi jautājumi par Portfeļa nodošanu, lūdzam sazināties ar mums:

rakstot uz Combined Insurance, PO Box 4510, Dunstable, LU6 9PZ, United Kingdom, vai sūtot e-pastu uz transfer@uk.combined.com vai zvanot uz +44 (0)870 060 5510.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!