• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.01.2005., Nr. 7 https://www.vestnesis.lv/ta/id/99394

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

13.01.2005., Nr. 7

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par Snēpeles pagasta teritorijas plānojuma
sabiedriskās apspriešanas pirmo posmu

Snēpeles pagasta padome 2004.gada 22.decembrī pieņēmusi lēmumu par teritorijas plānojuma grozījumu izstrādes uzsākšanu.
Par plānojuma izstrādi atbildīgā amatpersona – Ilze Bumbiere.
Sabiedriskās apspriešanas pirmā posma termiņš – 2005.gada 1.aprīlis.
Teritorijas plānojuma grozījumu izstrādes materiāli izstādīti Snēpeles pagasta padomē “Pagastmājā”, Snēpeles pagastā, darbdienās no pulksten 8 līdz 16.
Teritorijas plānojuma apspriešanas sapulce notiks Snēpeles pagasta Tautas namā 2005.gada 30.martā pulksten 10.
Apmeklētāju pieņemšana un priekšlikumu iesniegšana Snēpeles pagasta padomē Snēpeles pagastā, “Pagastmājā”.

Paziņojums par detālā plānojuma izstrādes uzsākšanu

Ar Feimaņu pagasta padomes 25.10.2004. lēmumu nr.10 (1.§, 5.punkts) ir uzsākta detālā plānojuma izstrāde Rēzeknes rajonā, Feimaņu pagastā, zemesgabalam “Sergejs”. Detālplāna izstrādes mērķis – meža zemes transformācija par apbūves teritoriju. Tiek izsludināta minētā detālā plānojuma 1.sabiedriskā apspriešana, kas tiek noteikta no 24.01.2005 līdz 08.02.2005. Detālā plānojuma izstrādātājs - SIA “Arhitekta Aināra Cikanoviča birojs”. Projekta vadītāja - Daiga Cikanoviča. Rakstiski priekšlikumi detālplāna izstrādei jāiesniedz SIA “Arhitekta Aināra Cikanoviča birojs” Pasta ielā 21, Jēkabpilī, LV-5201, fakss 5233045. Informācija pa tālr.6103871. Apmeklētāju pieņemšana SIA “Arhitekta Aināra Cikanoviča birojs” telpās, iepriekš piesakoties pa tālruni. Informāciju par Feimaņu pagasta esošo attīstības programmu, teritorijas plānojumu un detālplānā ietverto teritoriju var apskatīt Feimaņu pagasta padomes telpās katru darba dienu no pulksten 9 līdz 16.

Paziņojums

Jelgavas dome 16.12.2004. ir pieņēmusi saistošos noteikumus nr.87 “Par detālplānojuma projekta teritorijai Loka maģistrālē (kad.nr.0900 024 0002) un tā saistošās daļas apstiprināšanu”. Ar saistošajiem noteikumiem var iepazīties Jelgavas domes kancelejā.

Paziņojums par Kuldīgas pilsētas Sūru un Aizputes ielu rajona detālplānojuma teritorijai starp Mucenieku, Aizputes, Pureņu ielu un veco dzelzceļu teritorijas apstiprināšanu

Saskaņā ar Kuldīgas pilsētas domes 2004.gada 30.decembra lēmumu nr.23, 36.p. apstiprināts Kuldīgas pilsētas Sūru un Aizputes ielas rajona detālplānojums teritorijai starp Mucenieku, Aizputes, Pureņu ielu un veco dzelzceļu teritorijas kā Kuldīgas pilsētas saistošie noteikumi nr.2004/8.
Iepazīties ar detālplānojumu var Kuldīgas pilsētas domes ēkā Baznīcas ielā 1, Kuldīgā, informācijas centrā (1.stāvā) un Kuldīgas pilsētas mājas lapā www.kuldiga.lv.

Paziņojums par Jaunauces pagasta teritorijas plānojuma izstrādes uzsākšanu

JAUNAUCES PAGASTA PADOME informē, ka, pamatojoties uz LR Ministru kabineta 2004.gada 19.oktobra noteikumiem nr.883 “Vietējās pašvaldības teritorijas plānošanas noteikumi” 33.punktu, ar 2004.gada 13.jūlija padomes lēmumu (protokols nr.10, 1.§), TIEK UZSĀKTA JAUNAUCES PAGASTA TERITORIJAS PLĀNOJUMA IZSTRĀDE.
Atbildīgā amatpersona par plānojuma izstrādi – galvenā grāmatvede Inese Šimkus.
Teritorijas plānojuma sabiedriskās apspriešanas pirmais posms – rakstisku priekšlikumu pieņemšana – notiks četras nedēļas no šī paziņojuma publicēšanas laikrakstā.
Apmeklētāju pieņemšana un rakstisku priekšlikumu iesniegšana notiek Jaunauces pagasta padomē “Tautas namā” darbdienās no pulksten 9 līdz 16. Tālr. 3841821.
Aicinām iedzīvotājus aktīvi iesaistīties plānojuma izstrādē.

Par Ikšķiles novada teritorijas plānojuma grozījumu izstrādāšanu

1. Ikšķiles novada dome 22.12.2004. sēdē, protokols nr.12, 19.p., ir pieņēmusi lēmumu par teritorijas plānojuma grozījumu izstrādāšanas uzsākšanu.
2. Par teritorijas plānojuma grozījumu izstrādes vadītāju ir iecelts Ikšķiles novada domes būvvaldes vadītājs Pēteris Veidemanis.
3. Ir noteikti galvenie teritorijas plānojuma grozījuma mērķi, kas atspoguļoti darba uzdevumā:
3.1. atkārtoti izvērtēt teritorijas attīstības potenciālu un noteikt tā izmantošanai nepieciešamās prasības, ierobežojumus un atļauto izmantošanu;
3.2. radīt labvēlīgus apstākļus uzņēmējdarbības attīstībai un investīciju piesaistei;
3.3. saglabāt dabas un kultūras mantojumu, ainavas un bioloģisko daudzveidību;
3.4. veicināt pakalpojumu pieejamību un optimālu transporta sistēmas funkciju;
3.5. izpētīt sadarbības virzienus ar kaimiņu pašvaldībām;
3.6. garantēt tiesības izmantot nekustāmo īpašumu saskaņā ar teritorijas plānojumu.
4. Sabiedriskās apspriešanas pirmais posms ir noteikts no šī paziņojuma publicēšanas laikrakstā „Latvijas Vēstnesis” līdz 24.01.2005., kura laikā interesenti var iesniegt priekšlikumus Ikšķiles novada domē.
5. Pirmā posma sabiedriskās apspriešanas pasākumos ir paredzēta visiem interesentiem, dodot iespēju iepazīties ar Ikšķiles novada domes spēkā esošajiem dokumentiem:
- teritorijas plānojumu;
- attīstības programmu;
- detālplānojumiem;
- apbūves noteikumiem;
- u.c. dokumentiem, kas attiecas uz teritorijas plānojuma grozījumu izstrādāšanu.
Tie tiks izstādīti Ikšķiles novada domē Strēlnieku ielā 10, Ikšķilē.
Kā arī dot iespēju visiem interesentiem iesniegt priekšlikumus teritorijas plānojuma grozījumiem un izveidot darba grupu no ieinteresētām personām, kas palīdzētu izveidot pēc iespējas kvalitatīvāku Ikšķiles novada teritorijas plānojumu, kas būtu vērsts uz Ikšķiles novada attīstību.
6. Sakarā ar teritorijas plānojuma grozījumu izstrādi apmeklētājus pieņem saskaņā ar vispārējo apmeklētāju pieņemšanas kārtību pirmdienās no pulksten 14 līdz 19, trešdienās un piektdienās no pulksten 9 līdz 12.
7. Priekšlikumiem teritorijas plānojuma izstrādāšanai ir jābūt noformētiem atbilstoši Informācijas atklātības likumam un tie jāiesniedz Ikšķiles novada domei līdz sabiedriskās apspriešanas pirmā posma beigām, t.i., līdz 24.01.2005.
8. Iesniegto priekšlikumu sabiedriskā apspriešana paredzēta 24.01.2005. pulksten 14 Ikšķiles novada sēžu zālē.
9. Turpmākā informācija par Ikšķiles novada teritorijas plānojuma izstrādi tiks publicēta laikrakstā “Ogres Ziņas”, un interesentiem ar priekšlikumiem jāgriežas Ikšķiles novada domē apmeklētāju pieņemšanas laikā.

Paziņojums par Līvānu pilsētas teritorijas detālplānojumu

Līvānu novada dome paziņo, ka tiek nodots sabiedriskajai apspriešanai un atzinumu saņemšanai sagatavotais detālplānojuma projekts Līvānu pilsētas teritorijai starp Domes ielu un Dubnas upi, posmā no gājēju tilta līdz autotiltam, kurā ietilps zemes gabali ar kadastra numuriem 76110040202 76110040205 un 76110040207.
Apspriešanas termiņš ir četras nedēļas no šī paziņojuma publicēšanas. Šajā laikā ar izstrādāto detālplānojuma projektu var iepazīties darba dienās Līvānu novada domes 2.stāva gaitenī.
Detālplānojuma projekta sabiedriskās apspriešanas sanāksme notiks 2005.gada 25.janvārī Līvānu novada domes sēžu zālē pulksten 15.
Rakstiski priekšlikumi nosūtāmi pa pastu Līvānu novada domei (Rīgas ielā 77, Līvānos, LV-5316, vai iesniedzami personīgi darbdienās no pulksten 10 līdz 16 detālplānojuma izstrādes vadītājai Ingai Ancānei.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!