• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sastrēgumu spēks vājināts. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.01.2005., Nr. 2 https://www.vestnesis.lv/ta/id/98939

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārzemju presē

Vēl šajā numurā

05.01.2005., Nr. 2

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Sastrēgumu spēks vājināts

Kravas auto ierobežojumi uz tiltiem Rīgā labvēlīgi ietekmējuši sabiedriskā transporta kustību, uzskata Rīgas domes Satiksmes departamentā.
Departaments atsaucas uz apkopotajiem datiem par autotransporta intensitātes izmaiņām pēc pieņemtajiem ierobežojumiem kravas spēkratiem darbdienu rītos šķērsot tiltus pāri Daugavai un tiem pieguļošās ielas. Satiksme kļuvusi raitāka.
“Satiksmes vadības centra apkopotā informācija liecina – agrāk intensīvā satiksmes plūsma uz Rīgas tiltiem darba dienu rītos kļuva raitāka ap pulksten 9.30, turpretī pēc kravas automašīnu ierobežojumu stāšanās spēkā auto skaits strauji samazinās ap pulksten 9.05,” informē Satiksmes departamenta direktors Ivars Zarumba.
Vidējā ātruma monitorings uz Akmens tilta liecina, ka pirms ierobežojumu stāšanās spēkā no pulksten 8 līdz 9 transporta satiksmes plūsmas vidējais ātrums bijis 25 kilometri stundā, bet tagad tas sasniedzis 35 kilometrus stundā. Savukārt no pulksten 9 līdz 10 rītā vidējais braukšanas ātrums attiecīgi bijis 27 kilometri stundā, tagad – 44.
Pēc Tramvaju un trolejbusu pārvaldes apkopotās informācijas, uz Akmens tilta tramvaji pirms ierobežojumiem atpalikuši no grafika par 14 minūtēm. Tagad kavējums sarucis līdz 5 minūtēm. Trolejbusi, kas agrāk uz Salu tilta no grafika atpalikuši par 30 minūtēm, tagad atpaliek par 17 minūtēm, liecina Rīgas domes Satiksmes departamenta sniegtās ziņas.

“LV” informācija

Uzziņai:

Kopš pērnā gada 15.oktobra slēgta kravas autotransporta satiksme darba dienu rītos no pulksten 7 līdz 10 uz Akmens un Salu tiltiem un tiem pieguļošām ielām Rīgā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!