• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Lai jaunais gads nes prieku un laimi gan valstij, gan ikvienam cilvēkam!. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.12.2004., Nr. 210 https://www.vestnesis.lv/ta/id/98788

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Laimīgu Jauno gadu!

Vēl šajā numurā

30.12.2004., Nr. 210

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Lai jaunais gads nes prieku un laimi gan valstij, gan ikvienam cilvēkam!

KALVITIS.PNG (101203 bytes)

Ko lai novēl, ja runa ir par veselu gadu? Tas ir ilgs laiks, kurā var atgadīties gandrīz viss. Kā mēdz teikt, vajadzīgs tikai mazliet veiksmes un daudz darba. Taču gads ir pietiekami garš laika sprīdis, lai tajā būtu gan uzvaras, gan neveiksmes, gan svētki, gan ikdienas rūpes. Gads ir tāds dzīves nogrieznis, kurā piedzīvoto un paveikto mēs varam izvērtēt un salīdzināt, rēķināt un plānot uz priekšu. Un, lai arī ir lietas, kuras mēs nevaram paredzēt, par vienu es esmu drošs – nākamais gads būs gana labs mīlestībai, ne naidam. To es gribu novēlēt mums visiem – iztikt bez naida, mācīties satikt un sadzīvot, mācīties mīlēt un rūpēties vienam par otru.

KALVITIS.PNG (5581 bytes)Ministru prezidents
Aigars Kalvītis

 

STAKE.PNG (104366 bytes)

Nemanot ir pagājis saspringta darba gads, un atkal pienācis laiks, kad izvērtējam paveikto un izvirzām sev jaunus mērķus. Tāpēc aicinu ikvienu uz mirkli apstāties ikdienas steigā, lai atskatītos un izvērtētu gada laikā sasniegto, pārrunātu nākotnes ieceres un ar labu vārdu iepriecinātu savus apkārtējos cilvēkus.
Latvijas iedzīvotājiem nākamajā gadā novēlu katru dienu izdarīt kaut vienu labu darbu, pateikt kaut vienu mīļu vārdu, izdomāt kaut vienu gaišu domu, uzsmaidīt kaut vienu saulainu smaidu, un Jūs redzēsiet – diena iemirdzēsies!

STAKE.PNG (2408 bytes)Labklājības  ministre
Dagnija  Staķe

ROZE.PNG (87084 bytes)

Godātie  “Latvijas Vēstneša” lasītāji!
Sagaidot 2005.gadu, vēlos visiem nozarē strādājošajiem zemniekiem, saimniekiem, uzņēmējiem un ražotājiem novēlēt – būt pašiem gan Latvijā, gan Eiropā, nepazaudēt to brīnišķīgo sajūtu, ka esam saimnieki savā zemē, savā novadā, savā valstī! Un tad arī lielā Eiropa spēs novērtēt Latvijas spēku un varēšanu. Lai 2005.gads nes mums veiksmi un, protams, izturību, pārliecību un optimismu par nākotni!

ROZE.PNG (2919 bytes)Zemkopības ministrs
Mārtiņš Roze

REPSE.PNG (97006 bytes)

Ikkatru gadu jaunu velēnu griež lemess,
Ikkatru gadu citu ziedu smaržu jūt,
Bet tas, kas labs ir padarīts uz zemes,
Tas it nekad no zemes nepazūd.

I.Ziedonis

Lai jaunā gadā domas un darbi tālus ceļus rod!

REPSE.PNG (1047 bytes)Aizsardzības ministrs
Einars Repše

SPURDZINS.PNG (102285 bytes)

Vēlu Jums daudz laimes, panākumus un labu veselību jaunajā, 2005.gadā!
Latvijai novēlu arī nākamgad noturēt līderes pozīciju tautsaimniecības izaugsmes tempu ziņā starp Eiropas Savienības dalībvalstīm! Mans vēlējums uzņēmējiem – jaunajā gadā stiprināt savu konkurētspēju, piesaistīt aizvien kvalificētākus un talantīgākus darbiniekus jūsu uzņēmumiem! Mans vēlējums visiem Latvijas nodokļu maksātājiem – būt vēl godprātīgākiem, un tad arī valsts spēs vairāk līdzekļu atvēlēt dažādām sociālajām programmām un sakārtot veselības aprūpes finansējumu. Un, visbeidzot – 2005.gadā maksimāli izmantot tās iespējas attīstībai, kuras mums ir pavērušās pēc iestāšanās Eiropas Savienībā!
Lai mums visiem veicas!

Finanšu ministrs
Oskars Spurdziņš

VEJONIS.PNG (80357 bytes)

Godātais lasītāj!
Jaunajā gadā novēlu Jums paļauties uz labo, kas noteikti notiks, spēt saskatīt laimi, kura noteikti Jums nepaies garām, un pašiem ar saviem darbiem ik dienas rūpēties par to, lai mēs izvairītos no visiem nepatīkamiem pārsteigumiem, kuru novēršana ir mūsu pašu ziņā. Viena no šādu rūpju jomām ir vide. Lai jums zaļš, tīrs un putnu dziesmām pilns jaunais, 2005.gads!

VEJONIS.PNG (2306 bytes)Vides ministrs
Raimonds Vējonis

PABRIKS.PNG (80729 bytes)

2005.gadā visiem Latvijas iedzīvotājiem novēlu domāt tikai labas domas, nebūt nenovīdīgiem un skaudīgiem, bet gan cilvēcīgiem, līdzjūtīgiem un mīlestības pilniem.

PABRIKA.PNG (1288 bytes)Ārlietu ministrs
Artis Pabriks

DEMAKOVA.PNG (96719 bytes)

Jaunā gada atnākšana ir ne tikai priecīgs notikums, ar kuru mēs sākam jaunu laika atskaiti. Gadumija atkārtojas ar stingru regularitāti, un šādi tā ir kļuvusi par noturīgu tradīciju. Gadumija ir noslēdzošs punkts ikgada teikuma beigās. Tomēr pusnaktī uzreiz, bez kavēšanās un ar lielo burtu sākas nākamais teikums – Jaunais gads. Šajā teikumā es Jums novēlu ne tikai pareizi salikt komatus un ievērot citas pieturzīmes, bet arī neaprobežoties ar dažām frāzēm – teikumam ir jābūt iztēles bagātam, interesantam, un tajā ir skaidri jāpauž doma. Es novēlu Jums mērķtiecību un iztēli savas domas izteikšanā, sava gada izdzīvošanā un sava likteņa rakstīšanā. Lai katrs gads ir kā spilgts un interesants teikums mūsu dzīves stāstā!

DEMAKOVA.PNG (1321 bytes)Kultūras ministre
Helēna Demakova

JEKABSONS.PNG (99888 bytes)

Vēlos Jums novēlēt svētītu jauno, 2005.gadu, jo veiksme un laime var būt dažāda, nākusi viegli vai smagā darbā. Svētītā gadā grūtības būs tikai kā jauns pakāpiens turpmākai izaugsmei, jauniem panākumiem un veiksmei. Ikdienas darba panākumi sniegs gandarījumu un pamatu jaunai izaugsmei.
Novēlu nākamajā gadā mazināt rūgtumu, kura pamats ir ikdienas rūpes, un tā vietā rast prieku dzīvē un sniegt prieku arī citiem!
Lai jaunajā gadā Jūsu domām, darbiem un panākumiem spēku sniedz ticība, cerība un mīlestība!
Lai jaunais gads nāk ar drošības sajūtu Jums un Jūsu tuvajiem – drošību Jūsu mājās, uz ceļa, pilsētās un laukos!

JEKABSONS.PNG (2726 bytes)Iekšlietu ministrs
Ēriks Jēkabsons

KARINS2.PNG (98839 bytes)

Dārgie “Latvijas Vēstneša” lasītāji!

Novēlu Jums pārliecību par to, ko darāt, ticību tam, ko varat! Lai mums, visiem kopā strādājot, izdodas uzsāktais un piepildās iecerētais!
Veselību, pārticību un mieru ikvienā mājā!

KARINS.PNG (1075 bytes)Ekonomikas ministrs
Krišjānis Kariņš

DRUVIETE.PNG (117820 bytes)

Gadumija tradicionāli ir kā atskaites punkts sasniegtajam un solījums rītdienai. Mūsu nākotne ir atkarīga no zināšanām, tāpēc izglītībai un zinātnei ir jākļūst par prioritāti sabiedrībā. Latvijai šajās jomās ir vērtīga pieredze un labas, turpināmas tradīcijas. Mums jāapzinās izglītība kā vērtība.
Lai jaunajā gadā daudz radošu domu, lai zināšanu apvāršņi kļūst arvien plašāki un rosinošāki! Es ticu, ka mūsu gudrība ļauj atbildēt pasaules izaicinājumiem.
Tāpēc es novēlu, lai mums veicas. Lai jaunais gads nes prieku un laimi – mūsu valstij, katrai ģimenei un ikvienam no mums!

DRUVIETE.PNG (2129 bytes)Izglītības un zinātnes ministre
Ina Druviete

KUCINSKISLABS.PNG (92250 bytes)

Dārgais “Latvijas Vēstneša” lasītāj!

Esmu pārliecināts, ka 2005.gadā mēs katrs esam pelnījuši izrāvienu.
Pašvaldības ir aicinātas veikt lielo izrāvienu attīstībā un jaunos projektos. Valstij jākāpina ekonomiskās attīstības tempi, lai cilvēkiem būtu vairāk un labākas darbavietas. To pieprasa iedzīvotāji, kas 12.martā izšķirs, kurš ir darba darītājs un kurš tikai runātājs.
Katrs no mums nākamgad ir pelnījis, lai tā mazā Jaunā gada apņemšanās, kas ved uz labu, piepildītos un nestu saldos padarītā darba augļus.
Taču kas gan būs padarītā darba augļi bez saticīgām un stiprām ģimenēm? Kopsim mūsu ģimenes, mācīsim bērniem labus darbus un sargāsim tos no ļauna! Netikumi un sliktās paražas lai paliek vecajā gadā.
Laimīgu jauno gadu Jums, esiet apņēmīgi darbā un sargājiet savus mīļos!

KUCINSKA.PNG (1208 bytes)Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs
Māris Kučinskis

ABOLTINA.PNG (82351 bytes)

Lai ikvienam Latvijas iedzīvotājam jaunajā gadā piepildās kādā skotu dzejolī teiktais:

Atrodi laiku darbam – tā ir panākumu atslēga,
Atrodi laiku pārdomām – tas ir spēka avots,
Atrodi laiku rotaļām – tas ir jaunības noslēpums,
Atrodi laiku lasīšanai – tas ir zināšanu pamats,
Atrodi laiku būt priecīgs – tie ir laimes vārti,
Atrodi laiku sapņošanai – tas ir ceļš uz zvaigznēm,
Atrodi laiku mīlestībai – tas ir patiesais dzīvotprieks,
Atrodi laiku priecāties – tā ir dvēseles mūzika,
Atrodi laiku plānošanai – tad Tev būs laiks arī citām lietām!
Gaišus, sirsnīgus un mīlestības pārpilnus Jums šos svētkus!

SOLVEIGA.PNG (4000 bytes)Tieslietu ministre
Solvita Āboltiņa

LATKOVSKIS.PNG (87520 bytes)

Lai 2005.gadā ikvienam no mums atrodas laiks mīļai ģimenei, labiem draugiem, interesantam vaļaspriekam un saistošam darbam. Lai labo vārdu, domu un darbu prieks mūs pavada visā nākamā gada garumā!

LATKOVSKIS.PNG (1962 bytes)Īpašu uzdevumu  ministrs sabiedrības integrācijas lietās
Ainars Latkovskis

BASTIKS.PNG (107718 bytes)

Dārgie “Latvijas Vēstneša” lasītāji!

Izmantojot šo iespēju, gribu novēlēt Jums visiem veiksmes un cilvēciska mīļuma pilnu 2005.gadu! Laikā, kad cilvēki aizvien vairāk rūpju velta visa jaunākā iegūšanai, materiālajai labklājībai un iluzoram statusam sabiedrībā, cilvēcisko attiecību patiesums ir kļuvis par īstu retumu. Nekas šajā pasaulē nav vērtīgāks par mūsu bērniem. Mīliet un sargājiet bērnus! Mums viņu ir tik maz. Novēlu, lai Jums nekad nepietrūktu laika uz mirkli apstāties nejaušai sarunai, ielūkoties bērna acīs, ieelpot meža smaržu, pavērot saules starus starp mākoņiem vai uzdāvināt ziedus tāpat vien. Dzīvosim vienkāršāk un sirsnīgāk!

BASTIKSAR.PNG (1789 bytes)Bērnu un ģimenes lietu ministrs
Ainars Baštiks

SLESERS.PNG (86610 bytes)

Atskatoties uz aizvadīto gadu, mēs izvērtējam padarītos darbus un nospraužam jaunus mērķus. 2004.gads paliks vēsturē kā gads, kurā Latvija sasniegusi galvenos mērķus, uz kuriem esam gājuši kopš neatkarības atjaunošanas. Latvija atgriezusies Eiropas valstu saimē, uzņemta NATO, un tas jau devis impulsu straujākai tautsaimniecības attīstībai un investīciju pieaugumam.
2005.gadā mums jāturpina aktīvi strādāt, lai kopīgiem spēkiem izveidotu Latviju par ekonomiski attīstītu labklājības valsti, par konkurētspējīgu jaunās Eiropas tranzīta, loģistikas un distribūcijas centru.
Šo mērķu īstenošana nebūs iespējama bez ticības saviem spēkiem, bez tā atbalsta un mīlestības, ko mums sniedz ģimene, draugi, tuvinieki. Novēlu, lai mīlestība uz savu tuvāko mājo Jūsu sirdīs visā nākamajā gadā!

PEISEGR.PNG (3045 bytes)Satiksmes ministrs
Ainārs Šlesers

BERZINS.PNG (89986 bytes)

Tuvojoties 2005.gada slieksnim, es redzu skaidru risinājumu, lai pieliktu punktu haosam, kas līdz šim valdījis veselības aprūpes sistēmā. Tās centrā jābūt cilvēkam, kurš ir drošs, ka nelaimes brīdī saņems augstvērtīgu medicīnisko palīdzību, un kurš pats arī ir līdzatbildīgs par savu veselību. Tāpēc tieši šodien katra mediķa – primārās aprūpes ārsta, anesteziologa, ķirurga vai medmāsas – darbs un pieredze visvairāk ir nepieciešami sabiedrībai, pacientiem un valstij! Novēlu, lai jaunais gads nes kopīga darba prieku un harmoniju visai veselības aprūpes nozarei un arī ikvienam no mums!

BERZINS.PNG (1572 bytes)Veselības ministrs
Gundars Bērziņš

REIRS.PNG (92943 bytes)

Viss pasaulē ir saistīts ar neredzamām saitēm, kādreiz tika teikts kādā reklāmā.
Mans un ministrijas uzdevums jaunajā gadā būs padarīt šīs neredzamās saites par redzamām, ikdienā lietojamām un katram pieejamām.
Esiet draudzīgi, esiet saliedēti, jo tad lielajām lietām būs lemts notikt. Lai nākamajā, 2005.gadā piepildās tas viss, par ko sen esam sapņojuši un ko sen esam pelnījuši!

REIRS.PNG (1328 bytes)Īpašu uzdevumu ministrs elektroniskās pārvaldes lietās
Jānis Reirs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!