• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Aptaujā noskaidros atzītāko mākslinieku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.12.2004., Nr. 209 https://www.vestnesis.lv/ta/id/98702

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Durvis uz ārpasauli

Vēl šajā numurā

29.12.2004., Nr. 209

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Aptaujā noskaidros atzītāko mākslinieku

Pirmo reizi izsludināta aptauja “Balso par savu mākslinieku”, kurā tiks noskaidrots “Skatītāju balvas 2004” ieguvējs. Tās uzdevums ir gan izzināt publikas gada atzītāko mākslinieku, gan ievākt informāciju par mākslas pieejamību un auditoriju.
Gada balvas vizuālajā mākslā tiks pasniegtas jau piekto reizi. Šo tradīciju, pateicoties Valsts kultūrkapitāla fonda finansējumam, 2000.gadā iedibināja Latvijas Mākslinieku savienība. “Gada balva vizuālajā mākslā” ir vienreizējs notikums. Tā ir iespēja izvērtēt aizvadītā gada mākslas notikumus un pasniegt balvas veiksmīgākajiem māksliniekiem. Lai noteiktu labākos aizvadītā gada māksliniekus, no Latvijas kultūras un mākslas institūciju izvirzītiem kandidātiem gada balvu laureātus nosauc šā gada ekspertu komisija: Laima Slava, Ieva Kalniņa, Jānis Mitrēvics, Imants Lancmanis un Eduards Kļaviņš, informē Latvijas Mākslinieku savienības muzejs.
Lai uzzinātu arī skatītāju viedokli par mākslas notikumiem Latvijā, šogad pirmo reizi tiek rīkota aptauja. Tajā var piedalīties ikviena privātpersona. “Skatītāju balvai 2004” var izvirzīt kandidātu – Latvijas mākslinieku/mākslinieku grupu/mākslas notikumu – par sniegumu no 2004.gada 1.janvāra līdz 31.decembrim.
“Skatītāju balvas 2004” ieguvējs tiks nosaukts un apbalvots (balva – 400 latu) “Gada balvas vizuālajā mākslā 2004” nobeiguma ceremonijā 2005.gada februārī.

“LV” informācija

Uzziņai

Līdz 2005.gada 25.janvārim iespējams nobalsot par savu 2004.gada mākslinieku mājas lapā www.msav.lv/gb2004 .

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!