• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Nacionālo bruņoto spēku Jūras spēku komandieri. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.12.2004., Nr. 209 https://www.vestnesis.lv/ta/id/98696

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

29.12.2004., Nr. 209

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Nacionālo bruņoto spēku Jūras spēku komandieri

Vakar, 28.decembrī, saskaņā ar profesionālā dienesta līguma termiņa beigšanos un Nacionālo bruņoto spēku likuma 16.panta otro daļu, Ministru kabinets pieņēma lēmumu atbrīvot jūras kapteini Ilmāru Lešinski no Nacionālo bruņoto spēku (NBS) Jūras spēku komandiera amata un par NBS Jūras spēku komandieri iecelt komandkapteini Aleksandru Pavloviču.
Aizsardzības ministrs Einars Repše augsti novērtējis I.Lešinska ieguldījumu NBS Jūras spēku attīstībā un viņa veikumu, sekmējot NBS Jūras spēku atbilstību un integrāciju Ziemeļatlantijas līguma organizācijā (NATO).
E.Repše izteica pārliecību, ka komandkapteinis Aleksandrs Pavlovičs veiksmīgi turpinās NBS Jūras spēku attīstību un turpinās to integrāciju NATO atbilstoši alianses prasībām. “Viņam ir laba profesionālā dienesta pieredze un atbilstoša Rietumos iegūta izglītība. Tas dod pamatu cerībai, ka Jūras spēki A. Pavloviča vadībā turpinās strauju un dinamisku attīstību,” teica E. Repše.

Aizsardzības ministrijas Sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!