• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par zvejas uzsākšanu Baltijas jūrā un Rīgas jūras līcī aiz piekrastes ūdeņiem 2005.gada janvārī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.12.2004., Nr. 208 https://www.vestnesis.lv/ta/id/98569

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Finanšu un kapitāla tirgus komisijas padomes lēmums Nr.299

Par "Noteikumu par apdrošinātāju tehnisko rezervju izveidošanu un aprēķināšanas metodēm" apstiprināšanu

Vēl šajā numurā

28.12.2004., Nr. 208

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Valsts zivsaimniecības pārvalde

Veids: rīkojums

Numurs: 173

Pieņemts: 27.12.2004.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

Valsts zivsaimniecības pārvaldes rīkojums Nr.173

Rīgā 2004.gada 27.decembrī

Par zvejas uzsākšanu Baltijas jūrā un Rīgas jūras līcī aiz piekrastes ūdeņiem 2005.gada janvārī

Sakarā ar Eiropas Savienības lēmumu pieņemšanas institūciju noteiktām procedūrām un regulas par zvejas iespējām un ar to saistītajiem nosacījumiem noteiktiem zivju krājumiem un zivju krājumu grupām, kas piemērojamas 2005.gadam Kopienas ūdeņos un Kopienas kuģiem ūdeņos, kur nepieciešami nozvejas ierobežojumi, pieņemšanas termiņiem Eiropas Savienības Padomē, lai nodrošinātu zvejas aktivitāšu un zvejas iespēju nepārtrauktību Latvijas zvejniekiem līdz Latvijas likumdošanā paredzēto tiesību aktu izdošanai un ar zveju saistīto līgumattiecību noslēgšanai, saskaņojot ar Vides ministriju:

1. Atļaut zvejniecības uzņēmējsabiedrībām, (komercsabiedrībām), kurām 2004.gadā bija noslēgti līgumi ar Zemkopības ministrijas Valsts zivsaimniecības pārvaldi par rūpnieciskās zvejas tiesību nomu zvejai Baltijas jūrā un Rīgas jūras līcī aiz piekrastes ūdeņiem un kuras līdz 2004.gada beigām nav pārtraukušas, kā arī neplāno pārtraukt savu darbību zvejniecībā sakarā ar kuģu sagriešanu vai citu iemeslu dēļ, uzsākt zveju 2005.gadā, pirms ir noformēti attiecīgie rūpnieciskās zvejas tiesību nomas līgumi un/vai to protokoli, bet ievērojot, ka šāda zveja nevar tikt veikta ilgāk par 2005.gada 15.janvāri.

2. Līdz šo noteikumu 1.punktā minēto dokumentu noformēšanai zvejas darbības atļauts veikt tikai Latvijas Republikas teritoriālajos un ekonomiskās zonas ūdeņos un zvejnieki nedrīkst pārsniegt desmit procentus no konkrētajai zvejniecības uzņēmējsabiedrībai (komercsabiedrībai) 2004.gadam rūpnieciskās zvejas nomas līguma protokolā ierakstītā katras attiecīgās zivju sugas sākotnējā limita, neskaitot jebkura veida papildu limitus.

3. Visi šī rīkojuma 1.punktā minētajā laika periodā nozvejotie zivju apjomi ir ieskaitāmi un ir neatņemama daļa no konkrētajai zvejniecības uzņēmējsabiedrībai (komercsabiedrībai) 2005.gadam iedalāmā nozvejas limita.

4. Līdz šo noteikumu 1.punktā minēto dokumentu noformēšanai konkrētās zvejniecības uzņēmējsabiedrības (komercsabiedrības) zvejas kuģiem Vides ministrijas Jūras vides pārvaldē izsniegtās zvejas licences, kuras ir derīgas līdz 2004.gada 31.decembrim, ir atļauts turpināt izmantot arī šī rīkojuma darbības periodā, bet tikai Latvijas Republikas teritoriālajos un ekonomiskās zonas ūdeņos, izņemot īstermiņa nomā esošos zvejas kuģus, kuru nomas līguma termiņš beidzas 2004.gada 31.decembrī.

5. Šis rīkojums ir spēkā līdz 2005.gada 15.janvārim.

6. Atbildīgais par šī rīkojuma izziņošanu plašsaziņas līdzekļos un tā izpildes kontroli — Zvejniecības un zivju resursu nodaļas vadītājs R.Derkačs.

Valsts zivsaimniecības pārvaldes priekšnieks N.Riekstiņš

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!