• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar ebreju reliģiskās draudzes "Šamir" valdes priekšsēdētāju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.12.2004., Nr. 204 https://www.vestnesis.lv/ta/id/98336

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Baltijas asamblejas prezidents Jānis Reirs Baltijas asamblejas 23.sesijā Rīgā 2004.gada 18.decembrī

Vēl šajā numurā

22.12.2004., Nr. 204

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar ebreju reliģiskās draudzes “Šamir” valdes priekšsēdētāju

Vakar, 21.decembrī, Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre tikās ar ebreju reliģiskās draudzes “Šamir” valdes priekšsēdētāju rabīnu Menahemu Barkahanu.
Rabīns M.Barkahans Saeimas priekšsēdētājai I.Ūdrei prezentēja grāmatu “Latvija. Sinagogas un rabīni. 1918. – 1940.”, kas veltīta izcilā Latvijas ebreju reliģiskā un kultūras darbinieka rabīna Natana Barkāna piemiņai.
Viņš arī iepazīstināja Saeimas priekšsēdētāju ar projektu “Latvijas bērni zīmē Pirmās Latvijas Republikas sinagogas”, kas tiek īstenots sadarbībā ar UNESCO, un informēja, ka projektā iesaistījušās vairāk nekā 40 Latvijas skolas. I.Ūdre tikšanās laikā aplūkoja vairāku skolu skolēnu zīmējumu paraugus.
“Šādas iniciatīvas ir ļoti nozīmīgas, lai labāk izprastu Latvijas vēsturi visā tās daudzveidībā, kā arī audzinātu jauno paaudzi atbilstoši sabiedrības integrācijas interesēm,” izsakot morālu atbalstu, atzīmēja Saeimas priekšsēdētāja.
Tikšanās nobeigumā rabīns pasniedza Saeimas priekšsēdētājai grāmatu “Latvija. Sinagogas un rabīni. 1918. – 1940.” un vēlēja panākumus un daudz radošas enerģijas darbam Latvijas labā.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!