• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Baltijas asamblejas 23.sesiju un Baltijas padomes 10.sēdi Rīgā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.12.2004., Nr. 201 https://www.vestnesis.lv/ta/id/98131

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas 2004.gada 16.decembra sēdē

Vēl šajā numurā

17.12.2004., Nr. 201

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Baltijas asamblejas 23.sesiju un Baltijas padomes 10.sēdi Rīgā

No 17. līdz 19.decembrim Rīgā notiks Baltijas asamblejas 23.sesija un Baltijas padomes 10.sēde.
Plānots, ka piektdien, 17.decembrī, Rīgā ieradīsies Lietuvas un Igaunijas delegācijas, kā arī Ziemeļu padomes un Beniluksa Starpparlamentu konsultatīvās padomes delegācijas. Pēcpusdienā notiks Baltijas asamblejas Prezidija un Baltijas asamblejas komiteju sēdes, bet vakarā – Baltijas asamblejas 2004.gada balvu pasniegšanas ceremonija un Baltijas asamblejas Prezidija rīkota pieņemšana par godu Baltijas asamblejas balvu ieguvējiem.
Sestdien, 18.decembrī, Baltijas asamblejas 23.sesijas ietvaros delegāti vispirms noklausīsies Baltijas asamblejas prezidenta, Latvijas delegācijas vadītāja ziņojumu, bet pēc tam Valsts prezidentes, Saeimas priekšsēdētājas, Ziemeļu padomes prezidenta un Beniluksa Starpparlamentu konsultatīvās padomes prezidenta uzrunas.
Pulksten 11.45 darbu sāks Baltijas padomes 10.sēdes dalībnieki. Plānots, ka tajā piedalīsies pārstāvji no visu triju Baltijas valstu ārlietu ministrijām. Delegāti spriedīs par sadarbību Šengenas plānā paredzēto pasākumu īstenošanā – robežu aizsardzībā un cīņā pret nelegālo migrāciju.
Pulksten 13 notiks Baltijas asamblejas Prezidija un Baltijas Ministru padomes pārstāvju preses konference.
Pēcpusdienā turpināsies Baltijas asamblejas sesija, kurā izskatīs jautājumu par informācijas apmaiņu starp Baltijas valstīm un rīcības koordinēšanu attiecībā uz ES un NATO paplašināšanos, kā arī par sadarbību, sniedzot palīdzību trešajām pusēm un apmainoties pieredzē ar tām.
Svētdien, 19.decembrī, Baltijas asamblejas sesijas delegāti apspriedīs migrācijas sociālos aspektus.
Sesijas noslēgumā plānota nobeiguma dokumentu pieņemšana, Baltijas asamblejas Prezidija un komiteju priekšsēdētāju vēlēšanas, preses konference un Baltijas asamblejas medaļu pasniegšana.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!