• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.12.2004., Nr. 201 https://www.vestnesis.lv/ta/id/98059

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

17.12.2004., Nr. 201

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Paziņojums par atklātu iepirkuma procedūru

A/s “RĪGAS SILTUMS” izsludina atklātu iepirkuma procedūru “Par ātrgaitas kopētāja piegādi un apkalpošanu a/s “RĪGAS SILTUMS” vajadzībām”.
Pretendenti konkursa dokumentus var saņemt līdz 2004.gada 28.decembrim darba dienās no pulksten 9 līdz 15 tālākminētajā adresē, uzrādot maksājuma uzdevuma kopiju par summu LVL 9.99 (t.sk. PVN 18%). Maksājumu jāveic ar pārskaitījumu a/s “Rīgas siltums” norēķinu kontā nr. LV41BATR0051801300500 akciju sabiedrībā “BALTIC TRUST BANK”, kods BATRLV2X, ar norādi “Par atklātās iepirkuma procedūras “Par ātrgaitas kopētāja piegādi un apkalpošanu a/s “RĪGAS SILTUMS” vajadzībām nolikumu”.
Adrese: a/s “RĪGAS SILTUMS”, Cēsu iela 3a, 1.korpusa Informatīvā nodrošinājuma dienestā Rīgā, Latvijā, LV-1012, tālrunis (+371) 7017285, fakss (+371) 7017363.
Pretendentiem piedāvājums jānogādā līdz 2004.gada 28.decembrim darbdienās no pulksten 9 līdz 15, bet 28.decembrī no pulksten 9 līdz13. Piedāvājuma termiņam jābūt spēkā 60 (sešdesmit) dienas no dokumentu iesniegšanas datuma.
Kontaktpersona: Informatīvā nodrošinājuma dienesta vadītājs V.Kušķis, tālr. 7017285.

Paziņojums par atklātu iepirkumu procedūru

A/s “RĪGAS SILTUMS” izsludina atklāto iepirkumu procedūru nr. RS 04/170/AK par tiesībām veikt Rīgas siltumtīklu termovīzijas diagnostiku.
1. Iepirkumu procedūras dokumentus var saņemt līdz 2004.gada 29.decembrim plkst. 15.00 a/s “RĪGAS SILTUMS” Rīgā, Cēsu ielā 3a, 2.korpusa 310.kabinetā, samaksājot Ls 23,60 (t.sk. PVN 18%) a/s “BALTIC TRUST BANK” norēķinu kontā nr. LV41BATR0051801300500, kods BATR LV 2X.
2. Kvalifikācija:
Pretendentu kvalifikācijas kritēriji: vidējais apgrozījums pēdējos 3 gados ne mazāks par Ls 500 000 gadā, jābūt reģistrētam LR Uzņēmumu reģistrā un Valsts ieņēmumu dienestā, pretendentam Latvijā nav nodokļu parādu, jābūt licencei, sertificētam personālam darbu veikšanai. Trīs gadu pieredze līdzīga rakstura darbu veikšanā.
Piedāvājumu iesniegšanas pēdējais termiņš: 2005.gada 21.februāris plkst. 12.00.
Kontaktpersona: Siltumtīklu direktors J.Zeiza, tālr. 7017356, fakss 7017155.

Paziņojums par atklātu iepirkumu procedūru

A/s “RĪGAS SILTUMS” izsludina atklātu iepirkumu procedūru nr. RS 04/172/AK par tiesībām veikt Cēsu ielas 3a 2.korpusa 1.stāva telpu pārplānošanu un remontdarbus.
3. Iepirkumu procedūras dokumentus var saņemt līdz 2004.gada 30.decembrim plkst. 15 a/s “RĪGAS SILTUMS” Rīgā, Cēsu ielā 3a, 2. korpusā, 310.kabinetā, samaksājot Ls 118 (t.sk. PVN 18%) norēķinu kontā nr. LV41BATR0051801300500 a/s “BALTIC TRUST BANK”, kods BATR LV 2X.
2. Pretendentu kvalifikācijas kritēriji: vidējais apgrozījums pēdējos 3 gados ne mazāks par Ls 1 000000 gadā, jābūt reģistrētam izcelsmes valsts Uzņēmumu reģistrā, pretendentam nav nodokļu parādu, jābūt licencei, sertificētam personālam darbu veikšanai, informācijai par 3 līdzīga rakstura darbiem, ko pretendents un piedāvātie apakšuzņēmēji veikuši pēdējo 3 gadu laikā un citas prasības.
Piedāvājumu iesniegšanas pēdējais termiņš: 2005.gada 31.janvāris plkst. 12. Kontaktpersona: būvuzraugs U.Kārkliņš, tālrunis 7017347, fakss 7017212.

Nacionālā radio un televīzijas padome paziņo, ka konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai radio programmas apraidei 99,5 MHz frekvencē Rīgā ir saņemts piedāvājums no fiziskas personas – Tatjanas Kizilovas

Ziņas par dalībnieci: Tatjana Kizilova, dzīv. Rīgā, A.Bieziņa ielā 9-1, LV-1029.
Dalībnieces iesniegtā vispārējā programmas koncepcija: projekta autore konkursa uzvaras gadījumā vēlas izveidot raidorganizāciju, kuras mērķauditorija būtu visplašākie sabiedrības slāņi pēc to vispārējām un specifiskām interesēm, kā arī pēc profesionālās un sociālās piederības; formāts – informatīvi izklaidējoša programma: sadarbībā ar Rīgas un Latvijas medicīniskām iestādēm veidotas programmas par veselīga dzīvesveida tematiku. Programmas nosaukums – “Esi vesels!”. 60% programmas raidlaika aizņems mūzika; pārējo – izklaides, sporta, ziņu, informācijas, mākslas un kultūras, izglītības un zinātnes raidījumi. Maksimālais raidlaika apjoms svešvalodā būs 4% no kopējā raidlaika apjoma. Raidorganizācijas pašas veidoto raidījumu kopapjoms – 25% no nedēļas raidlaika.
Dalībnieces iespējamie finansiālā nodrošinājuma avoti: konkursa uzvaras gadījumā dalībniece iesaistīs finansiālo nodrošinājumu no Sporta kluba “SO Kija” Ls 10 000 apmērā.

Nacionālā radio un televīzijas padome paziņo, ka konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai radio programmas apraidei 99,5 MHz frekvencē Rīgā ir saņemts piedāvājums no SIA “Star FM”

Ziņas par dalībnieku: SIA “Star FM”, vienotais reģistrācijas nr.40003163456, juridiskā adrese Rīgā, Mūkusalas ielā 72b, LV-1004. SIA “Star FM” dalībnieks ir “MTG Radio AB” (16501 daļa).
Dalībnieka vispārējā programmas koncepcija: projekta autors konkursa uzvaras gadījumā vēlas izveidot raidorganizāciju, kuras mērķauditorija būtu Rīgas (apkārtnes) ekonomiski aktīvie iedzīvotāji; formāts – “Contemporary Hits Radio” – mūsdienīgas dzīves un mūzikas radio. Programmas nosaukums – “Vitamīns FM”. Programmā līdz 60% būs mūzika, pārējais – informatīvie raidījumi, ziņas, raidījumi par kultūru un mākslu, reliģiju, zinātni un sportu ar veselīga un aktīva dzīvesveida popularizēšanu atraktīvā, saistošā formā. Raidorganizācijas pašas veidoto raidījumu kopapjoms – 60%. Minimālais raidlaika apjoms latviešu valodā būs 96% no kopējā raidlaika apjoma.
Dalībnieka iespējamie finansiālā nodrošinājuma avoti: konkursa uzvaras gadījumā dalībnieks nodrošinās raidorganizācijas darbību ar saviem pašreizējiem pamatlīdzekļiem un finanšu līdzekļiem.

Nacionālā radio un televīzijas padome paziņo, ka konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai radio programmas apraidei 99,5 MHz frekvencē Rīgā ir saņemts piedāvājums no SIA “Elektroniskie sakari”

Ziņas par dalībnieku: SIA “Elektroniskie sakari”, vienotais reģistrācijas nr.50003710371, juridiskā adrese Rīgā, Pērses ielā 16, 303.kab., LV-1011. SIA “Elektroniskie sakari” dalībniece ir Ieva Gulbe (1000 daļas).
Dalībnieka vispārējā programmas koncepcija: projekta autors konkursa uzvaras gadījumā vēlas izveidot raidorganizāciju, kuras mērķauditorija būtu Rīgas un apkārtējo rajonu iedzīvotāji vecumā no 25 līdz 50 gadiem; 60% sieviešu un 40% vīriešu; formāts – muzikāli informatīvi izklaidējošs. Programmas nosaukums – “Radio Sveiks”. Programmā 60% būs mūzika, pārējais – informatīvie raidījumi, ziņas, raidījumi par kultūru un mākslu, reliģiju, zinātni un sportu ar veselīga dzīvesveida popularizēšanu atraktīvā, saistošā formā. Raidorganizācijas pašas veidoto raidījumu kopapjoms – 100%. Minimālais raidlaika apjoms latviešu valodā būs 95% no kopējā raidlaika apjoma.
Dalībnieka iespējamie finansiālā nodrošinājuma avoti: konkursa uzvaras gadījumā dalībnieks atvērs naudas aizdevuma kredīta līniju a/s “Multibanka” Ls 100000 apmērā.

Nacionālā radio un televīzijas padome paziņo, ka konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai radio programmas apraidei 99,5 MHz frekvencē Rīgā ir saņemts piedāvājums no personu apvienības Pētera Šmidres, Zigmara Liepiņa, Guntara Krūmiņa un Jāņa Šipkēvica

Ziņas par dalībniekiem: Pēteris Šmidre, dzīv. Jūrmalā, Bulduru prospektā 15-9; Zigmars Liepiņš, dzīv. Rīgā, Basteja bulvārī 4-4; Guntars Krūmiņš, dzīv. Rīgā, Elvīras ielā 9a-25; Jānis Šipkēvics, dzīv. Rīgā, Jura Alunāna ielā 3-9.
Dalībnieku iesniegtā vispārējā programmas koncepcija: projekta autori konkursa uzvaras gadījumā vēlas izveidot raidorganizāciju, kuras mērķauditorija būtu cilvēki vecumā no 20 līdz 50 gadiem un formāts – mūzika pieaugušajiem (AC). Programmas nosaukums – “VIP Radio”. Līdz 52% programmas raidlaika aizņems mūzika; pārējo – raidījumi, kas veicina izpratni par veselības holistisko būtību un cilvēka multidimensionālās vides pretrunīgo ietekmi uz veselību, kā arī stimulē klausītāja sistēmisko domāšanu. Minimālais raidlaika apjoms latviešu valodā būs 90% no kopējā raidlaika apjoma. Raidorganizācijas pašas veidoto raidījumu kopapjoms – 100%.
Dalībnieku iespējamie finansiālā nodrošinājuma avoti: konkursa uzvaras gadījumā dalībnieki ieguldīs personiskos uzkrājumus un līdzšinējā uzņēmējdarbībā gūto peļņu.

Nacionālā radio un televīzijas padome paziņo, ka konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai radio programmas apraidei 99,5 MHz frekvencē Rīgā ir saņemts piedāvājums no fiziskas personas – Zigmunda Zajančkovska

Ziņas par dalībnieku: Zigmunds Zajančkovskis, adrese: Talsu rajons, Mērsraga pagasts, Upesgrīva, “Upeskrasti”.
Dalībnieka iesniegtā vispārējā programmas koncepcija: projekta autors konkursa uzvaras gadījumā vēlas izveidot raidorganizāciju, kuras mērķauditorija būtu Rīgas un galvaspilsētas apkārtnes iedzīvotāji (programma orientēta uz klausītājiem, kuriem varētu būt saistoša visdažādākā informācija par veselīgu dzīvesveidu) un formāts – informatīvi muzikāla programma. Programmas nosaukums – “FIT FM”. 59% programmas raidlaika aizņems mūzika; pārējo – tematiski raidījumi par veselīgu uzturu, medicīnas jaunumiem un attīstību, vides aizsardzību, veselību veicinošu atpūtu un sporta pasākumiem. Minimālais raidlaika apjoms latviešu valodā būs 91% no kopējā raidlaika apjoma. 25% raidlaika aizņems citu raidorganizāciju un neatkarīgo producentu veidoti raidījumi.
Dalībnieka iespējamie finansiālā nodrošinājuma avoti: konkursa uzvaras gadījumā dalībnieks ieguldīs savus personīgos naudas līdzekļus Ls 100 000 apmērā, kā arī piesaistīs kredītu līdz Ls 100000 no uzņēmumiem, kuros ir līdzīpašnieks.

Nacionālā radio un televīzijas padome paziņo, ka konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai radio programmas apraidei 99,5 MHz frekvencē Rīgā ir saņemts piedāvājums no fiziskas personas – Uģa Poļa

Ziņas par dalībnieku: Uģis Polis, adrese: Rīga, Etnas iela 6 -31, LV-1012.
Dalībnieka vispārējā programmas koncepcija: projekta autors konkursa uzvaras gadījumā vēlas izveidot raidorganizāciju, kuras mērķauditorija būtu Rīgas un apkārtnes iedzīvotāji, kuri dzīvo ģimenēs, kurās ir vismaz viens bērns; formāts – izglītojoši informatīvs. Programmas nosaukums – “Ģimenes radio”. 50% programmas raidlaika aizņems mūzika; pārējo – raidījumi par dienas un ēšanas režīmu, fiziskām un garīgām aktivitātēm, fiziskā un smalkā ķermeņa uzbūvi, prāta, saprāta un rakstura ietekmi uz veselību, rakstura īpašībām, ēdiena pagatavošanu, ķermeņa un dvēseles harmoniju, laimīgas ģimenes veidošanu. Minimālais raidlaika apjoms latviešu valodā būs 96% no kopējā raidlaika apjoma. 5% raidījumi tiks veidoti, sadarbojoties ar citām raidorganizācijām un neatkarīgajiem producentiem.
Dalībnieka iespējamie finansiālā nodrošinājuma avoti: konkursa uzvaras gadījumā dalībnieks ieguldīs savus personīgos naudas līdzekļus Ls 45 000.

Nacionālā radio un televīzijas padome paziņo, ka konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai radio programmas apraidei 99,5 MHz frekvencē Rīgā ir saņemts piedāvājums no SIA “RNR Ltd”

Ziņas par dalībnieku: SIA “RNT Ltd”, vienotais reģistrācijas numurs 40103026811, juridiskā adrese: Rīga, K.Valdemāra iela 8, LV-1010. Dalībnieks: Andrejs Feldmanis (100 daļas).
Dalībnieka iesniegtā vispārējā programmas koncepcija: projekta autori konkursa uzvaras gadījumā vēlas izveidot raidorganizāciju, kuras programmas mērķauditorija būtu vecuma un tautības ziņā neierobežots klausītāju loks Rīgā un Rīgas apkaimē; formāts –informatīvi izklaidējoša programma. Programmas nosaukums – “MIX FM 2”. 60% programmas raidlaika aizņems mūzika, pārējo – raidījumi par veselības aizsardzību un profilaksi, veselīgu uzturu un dzīvesveidu, vides piesārņojuma mazinājumu. Raidlaika apjoms latviešu valodā 90% no kopējā raidlaika apjoma. 30% no raidlaika paredzēts izmantot citu raidorganizāciju un neatkarīgo producentu veidotus raidījumus.
Dalībnieka iespējamie finansiālā nodrošinājuma avoti: konkursa uzvaras gadījumā dalībnieks ieguldīs SIA “RNR Ltd” finanšu līdzekļus Ls 50000 līdz Ls 100000. Vajadzības gadījumā papildu līdzekļus nodrošinās SIA “RNR Ltd” dalībnieks A.Feldmanis.

Nacionālā radio un televīzijas padome paziņo, ka konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai radio programmas apraidei 99,5 MHz frekvencē Rīgā ir saņemts piedāvājums no personu apvienības – Ivara Embrekta, Baibas Vāveres, Edija Akolova un Valda Meldera

Ziņas par dalībniekiem: Ivars Laimonis Embrekts, dzīv. Rīgā, Dzirnavu ielā 73-7, LV- 1011; Baiba Vāvere, dzīv. Siguldā, Saulgriežu ielā 16, LV-2150; Edijs Akolovs, dzīv. Rīgā, Pulkveža Brieža ielā 9-1, LV-1010; Valdis Melderis, dzīv. Rīgā, Dzelzavas ielā 76/4-5.
Dalībnieku iesniegtā vispārējā programmas koncepcija: projekta autori konkursa uzvaras gadījumā vēlas izveidot raidorganizāciju, kuras mērķauditorija būtu Rīgas un tās apkārtnes iedzīvotāji, kuri nozīmīgu vietu dzīvē atvēl veselīgam dzīvesveidam; formāts – informatīvi izklaidējoši raidījumi, ziņas, mūzika. Programmas nosaukums – “ABC Radio”. 60% programmas raidlaika aizņems mūzika, pārējo – raidījumi par veselīga dzīvesveida tematiku (rīta, dienas un nakts raidījumi, pozitīvas sociālekonomiskās ziņas, dienas raidījumu kopsavilkums). Minimālais raidlaika apjoms latviešu valodā būs 99% no kopējā raidlaika apjoma. Raidorganizācijas pašas veidoto raidījumu kopapjoms būs 100%.
Dalībnieku iespējamie finansiālā nodrošinājuma avoti: konkursa uzvaras gadījumā jaunizveidotās raidorganizācijas darbība tiks nodrošināta ar aizdevumu no SIA “Radio Skonto” Ls 40 000 apmērā, kā arī nepieciešamības gadījumā ar papildu aizdevumu no SIA “RS Media”.

LATVENERGO.PNG (12235 bytes)

DAUGAVAS HIDROELEKTROSTACIJAS

UZAICINĀJUMS UZ ATKLĀTU KONKURSU

Konkursa organizētājs: VAS “Latvenergo” reģ.nr.40003032949, adrese: Pulkveža Brieža ielā 12, Rīgā, LV-1230, tās vārdā VAS “Latvenergo” filiāle “Daugavas hidroelektrostacijas”, reģ.nr.40003531327, adrese: Tilta ielā 1, Aizkrauklē, LV-5101, tālrunis 5159359, fakss 5159316
Kontaktpersona: Līgumu un investīciju analīzes daļas vadītāja Ilvija Boreiko, tālr. 5050360, fakss 5050324, e-pasts: Ilvija.Boreiko@ latvenergo.lv
Paredzamā līguma priekšmets: Rīgas HES ūdenspārgāznes celtņa sliežu ceļa siju remonts
Paredzamā līguma izpildes apjomi: Rīgas HES ūdenspārgāznes celtņa sliežu ceļa siju remonts
Paredzamā līguma izpildes vieta: Rīgas HES
Paredzamais līguma izpildes termiņš: 2005.gada jūnijs
Galvenie pretendentu atlases kritēriji: konkursā var piedalīties visas juridiskās personas, kuras atbilst konkursa nolikumā noteiktajiem kvalifikācijas kritērijiem
Piedāvājumu izvēles kritēriji: ekonomiski izdevīgākais piedāvājums
Konkursa nolikumu var saņemt: ne vēlāk kā 10 dienas pirms piedāvājumu iesniegšanas pēdējā termiņa (darbdienās no plkst. 9.00 līdz 16.00) Ķeguma prospektā 7/9, Ķegumā, LV-5020, Latvijā, tālrunis 5050305, fakss 5050324, pie tehniskās sekretāres, uzrādot maksājumu apstiprinošu dokumentu
Maksa par konkursa nolikumu: LVL 100 (viens simts lati un 00 santīmi), ieskaitot PVN 18%
Maksājuma veids: ar pārskaitījumu VAS “Latvenergo” filiālei “Daugavas hidroelektrostacijas”, reģ.nr.40003531327. Norēķinu konts LV 19UNLA 0035900404004, a/s “Latvijas Unibanka”, bankas kods UNLALV2X
Piedāvājumu iesniegšana:
a) termiņš: 2005.gada 17.februāris plkst. 12.00 pēc Latvijas laika
b) vieta: VAS “Latvenergo” filiāle “Daugavas hidroelektrostacijas” Tilta ielā 1, Aizkrauklē, LV-5101, 218.kab., tālrunis 5159359
Piedāvājums jāiesniedz: latviešu valodā, ārvalstu pretendenti var iesniegt piedāvājumus angļu vai krievu valodā
Piedāvājuma derīguma termiņš: ne mazāks kā 90 dienas no piedāvājumu iesniegšanas beigu termiņa
Cita informācija: objekta vietas apskate plānota 2005.gada 7.janvārī plkst. 13.00 Rīgas HES
Iesniedzot piedāvājumu, pretendentam piedāvājumam jāpievieno piedāvājuma nodrošinājums 3% apmērā no piedāvājuma summas, kuram ir jābūt derīgam 30 dienas pēc piedāvājuma derīguma termiņa beigām.

LATVENERGO.PNG (12235 bytes)

DAUGAVAS HIDROELEKTROSTACIJAS

UZAICINĀJUMS UZ ATKLĀTU KONKURSU

Konkursa organizētājs: VAS “Latvenergo” reģ.nr.40003032949, adrese: Pulkveža Brieža ielā 12, Rīgā, LV-1230, tās vārdā VAS “Latvenergo” filiāle “Daugavas hidroelektrostacijas”, reģ.nr.40003531327, adrese: Tilta ielā 1, Aizkrauklē, LV-5101, tālrunis 5159359, fakss 5159316
Kontaktpersona: Līgumu un investīciju analīzes daļas vadītāja Ilvija Boreiko, tālr. 5050360, fakss 5050324, e-pasts: Ilvija.Boreiko@ latvenergo.lv
Paredzamā līguma priekšmets: dzeramā ūdens un kanalizācijas cauruļvadu nomaiņa no Ķeguma HES-1 līdz HES-2
Paredzamā līguma izpildes apjomi: dzeramā ūdens un kanalizācijas cauruļvadu nomaiņa no Ķeguma HES-1 līdz HES-2
Paredzamā līguma izpildes vieta: Ķeguma HES
Paredzamais līguma izpildes termiņš: no 2005.gada marta līdz 2005.gada jūlijam
Galvenie pretendentu atlases kritēriji: konkursā var piedalīties visas juridiskās personas, kuras atbilst konkursa nolikumā noteiktajiem kvalifikācijas kritērijiem
Piedāvājumu izvēles kritēriji: ekonomiski izdevīgākais piedāvājums
Konkursa nolikumu var saņemt: ne vēlāk kā 10 dienas pirms piedāvājumu iesniegšanas pēdējā termiņa (darbdienās no plkst. 9.00 līdz 16.00) Ķeguma prospektā 7/9, Ķegumā, LV-5020, Latvija, tālrunis 5050305, fakss 5050324, pie tehniskās sekretāres, uzrādot maksājumu apstiprinošu dokumentu
Maksa par konkursa nolikumu: LVL 100 (viens simts lati un 00 santīmi), ieskaitot PVN 18%
Maksājuma veids: ar pārskaitījumu VAS “Latvenergo” filiāle “Daugavas hidroelektrostacijas”, reģ.nr.40003531327. Norēķinu konts LV 19UNLA 0035900404004, a/s “Latvijas Unibanka”, bankas kods UNLALV2X
Piedāvājumu iesniegšana:
a) termiņš: 2005.gada 24.februāris plkst. 12.00 pēc Latvijas laika
b) vieta: VAS “Latvenergo” filiāle “Daugavas hidroelektrostacijas” Tilta ielā 1, Aizkrauklē, 218.kab., LV-5101, tālrunis 5159359
Piedāvājums jāiesniedz: latviešu valodā, ārvalstu pretendenti var iesniegt piedāvājumus angļu vai krievu valodā
Piedāvājuma derīguma termiņš: ne mazāks kā 90 dienas no piedāvājumu iesniegšanas beigu termiņa
Cita informācija: objekta vietas apskate plānota 2005.gada 6.janvārī plkst. 10.00 Ķeguma HES
Iesniedzot piedāvājumu, pretendentam piedāvājumam jāpievieno piedāvājuma nodrošinājums 3% apmērā no piedāvājuma summas, kuram ir jābūt derīgam 30 dienas pēc piedāvājuma derīguma termiņa beigām.

LATVENERGO.PNG (12235 bytes)

DAUGAVAS HIDROELEKTROSTACIJAS

UZAICINĀJUMS UZ ATKLĀTU KONKURSU

Konkursa organizētājs: VAS “Latvenergo”, reģ.nr.40003032949, adrese: Pulkveža Brieža ielā 12, Rīgā, LV-1230, tās vārdā VAS “Latvenergo” filiāle “Daugavas hidroelektrostacijas”, reģ.nr.40003531327, adrese: Tilta ielā 1, Aizkrauklē, LV-5101, tālrunis 5159359, fakss 5159316.
Kontaktpersona: Līgumu un investīciju analīzes daļas vadītāja Ilvija Boreiko, tālr. 5050360, fakss 5050324, e-pasts: Ilvija.Boreiko@ latvenergo.lv
Paredzamā līguma priekšmets: Ķeguma HES-2 mašīnzāles un montāžas laukuma logu nomaiņa
Paredzamā līguma izpildes apjomi: Ķeguma HES-2 mašīnzāles un montāžas laukuma logu nomaiņa
Paredzamā līguma izpildes vieta: Ķeguma HES
Paredzamais līguma izpildes termiņš: no 2005.gada aprīļa līdz 2005.gada augustam
Galvenie pretendentu atlases kritēriji: konkursā var piedalīties visas juridiskās personas, kuras atbilst konkursa nolikumā noteiktajiem kvalifikācijas kritērijiem
Piedāvājumu izvēles kritēriji: ekonomiski izdevīgākais piedāvājums
Konkursa nolikumu var saņemt: ne vēlāk kā 10 dienas pirms piedāvājumu iesniegšanas pēdējā termiņa (darbdienās no plkst. 9.00 līdz 16.00) Ķeguma prospektā 7/9, Ķegumā, LV-5020, Latvijā, tālrunis 5050305, fakss 5050324, pie tehniskās sekretāres, uzrādot maksājumu apstiprinošu dokumentu
Maksa par konkursa nolikumu: LVL 100 (viens simts lati un 00 santīmi), ieskaitot PVN 18%
Maksājuma veids: ar pārskaitījumu VAS “Latvenergo” filiālei “Daugavas hidroelektrostacijas”, reģ.nr.40003531327. Norēķinu konts LV 19UNLA 0035900404004, a/s “Latvijas Unibanka”, bankas kods UNLALV2X
Piedāvājumu iesniegšana:
a) termiņš: 2005.gada 22.februāris plkst. 12.00 pēc Latvijas laika
b) vieta: VAS “Latvenergo” filiāle “Daugavas hidroelektrostacijas” Tilta ielā 1, Aizkrauklē, 218.kab., LV-5101, tālrunis 5159359
Piedāvājums jāiesniedz: latviešu valodā, ārvalstu pretendenti var iesniegt piedāvājumus angļu vai krievu valodā
Piedāvājuma derīguma termiņš: ne mazāks kā 90 dienas no piedāvājumu iesniegšanas beigu termiņa
Cita informācija: objekta vietas apskate plānota 2005.gada 7.janvārī plkst. 10.00 Ķeguma HES
Iesniedzot piedāvājumu, pretendentam piedāvājumam jāpievieno piedāvājuma nodrošinājums 3% apmērā no piedāvājuma summas, kuram ir jābūt derīgam 30 dienas pēc piedāvājuma derīguma termiņa beigām.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!