• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Apmeklējot evaņģēlisko kristiešu draudzi "Zilais krusts". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.12.2004., Nr. 200 https://www.vestnesis.lv/ta/id/98014

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

16.12.2004., Nr. 200

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Apmeklējot evaņģēlisko kristiešu draudzi “Zilais krusts”

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga 14.decembrī Rīgā viesojās evaņģēlisko kristiešu draudzē “Zilais krusts”, kur fizisku un garīgu patvērumu rod bijušie ieslodzītie un cilvēki bez savas dzīvesvietas. Prezidente apmeklēja izremontētās telpas un izteica gandarījumu par lielajām pārmaiņām un uzlabojumiem, kas ar saziedotiem materiāliem un lielākoties ar pašu darbu veikti divu gadu laikā, kopš prezidente pirmoreiz apmeklēja draudzes namu.
Uzrunājot nama iemītniekus, V.Vīķe-Freiberga uzsvēra draudzes palīdzības nozīmīgumu: “Cilvēkam ir svarīgi, ka šeit var atnākt sakopties, nomazgāties, paēst, bet tikpat svarīga, man šķiet, ir iespēja gūt garīgu barību, un tiem, kas ir gatavi spert savu pirmo soli, tas var būt izšķirošais, lai turpmāko dzīvi veidotu labāku, nekā tā bijusi iepriekš.” Prezidente uzsvēra, ka katra paša lēmums lielā mērā ir izšķirošs, lai mainītu savu dzīvi: “Kā māca kristīgā mācība, katra jauna diena ir iespēja atdzimt garā no jauna, un līdz ar to ir iespējamas jebkuras pārmaiņas cilvēka dzīvē. To nevar uzspiest, tas ir pašam jādara no savas brīvas gribas. Svarīgi ir saprast, ka jums ir šī izvēle, vienalga, vai esat uz ielas vai citur. Izvēle ir vienmēr, kamēr cilvēks dzīvs. Paldies, ka šī vieta dod jums iespēju sajust šo izvēles brīvību, pārējais ir jūsu pašu rokās. Būt par krietnu cilvēku nav liegts nevienam, to iespējams darīt katram jebkurā vecumā, nākotne, kamēr esat dzīvi, ir jums ikvienam.”

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!