• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Baltkrievijas amatpersonu delegāciju Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.12.2004., Nr. 195 https://www.vestnesis.lv/ta/id/97600

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par EDSO Ministru padomes sanāksmi

Vēl šajā numurā

08.12.2004., Nr. 195

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Baltkrievijas amatpersonu delegāciju Latvijā

No 7. līdz 10.decembrim Baltkrievijā notiekošā Apvienoto Nāciju Organizācijas Attīstības programmas (ANO AP) projekta “Metodiskie ieteikumi seku prognozēšanai pēc normatīvo tiesību aktu pieņemšanas” ietvaros Latvijā viesojas Baltkrievijas delegācija. Tajā ir pārstāvji no Baltkrievijas Tieslietu, Ekonomikas ministrijām, Valsts prezidenta administrācijas, Baltkrievijas valsts universitātes, Augstākās tiesas un citām valsts institūcijām.
Vakar, 7.decembrī, viesiem bija diskusija ar Baltijas Starptautiskā ekonomiskās politikas studijas centra (BICEPS) pārstāvjiem, viņi iepazinās ar Latvijas Tieslietu ministrijas pieredzi normatīvo aktu izstrādē, kā arī uzzināja par Vides ministrijas pieredzi un paveikto ietekmes uz vides novērtēšanā.
Šodien, 8.decembrī, Valsts kancelejas Politikas koordinācijas departamenta pārstāvji viesiem stāstīs par nozaru politikas plānošanas sistēmu Latvijā – par padarīto un par nākotnes iecerēm. Valsts kancelejas Juridiskā departamenta pārstāvji iepazīstinās ar tiesību aktu izvērtēšanas sistēmu un ar atzinumu sniegšanu. Pēcpusdienā Baltkrievijas pārstāvji tiks informēti par padziļināto nozaru politiku izmaksu un ieguvumu analīzes sistēmu.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!