• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par pieteikšanos uz NATO M.Vornera stipendiju 2005. un 2006.gadam. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.12.2004., Nr. 193 https://www.vestnesis.lv/ta/id/97472

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par ES budžeta sadales vadlīniju izstrādi

Vēl šajā numurā

06.12.2004., Nr. 193

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par pieteikšanos uz NATO M.Vornera stipendiju 2005. un 2006.gadam

NATO ir izsludinājusi pieteikšanos uz Manfreda Vornera stipendiju 2005. un 2006.gadam, kuru alianse ik gadu piešķir augstskolu pasniedzējiem, pētniekiem, mediju pārstāvjiem, pētniecības centriem un institūtiem no NATO dalībvalstīm un partnervalstīm. Stipendijas mērķis ir veicināt augstas kvalitātes pētījumus par nozīmīgiem NATO jautājumiem.
Uz stipendiju var kandidēt Eiroatlantiskās partnerības padomes (EAPC) valstu pilsoņi, kas nestrādā NATO vai kādā no NATO aģentūrām. Kandidātiem jābūt vismaz maģistra grādam. Īpaši tiek aicināti pieteikties doktora grāda ieguvēji. Pieteikumi netiks pieņemti no kandidātiem, kas bijuši šīs stipendijas ieguvēji pēdējos piecos gados.
Pieteikšanās beigu termiņš ir 2004.gada 31.decembris. Pieteikumi jāiesūta LR Ārlietu ministrijas Drošības politikas departamentam. Plašāka informācija par stipendiju, pieteikšanās noteikumiem un pieteikuma anketa pieejama NATO mājaslapā www.nato.int/acad/fellow/mw00e.htm.

Ārlietu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!