• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uzaicinājumi nokārtot saistības. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.12.2004., Nr. 193 https://www.vestnesis.lv/ta/id/97459

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi uz tiesu

Vēl šajā numurā

06.12.2004., Nr. 193

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uzaicinājumi nokārtot saistības

Priekšlikums par telpu labprātīgu
atbrīvošanu

Pamatojoties uz Zemgales apgabaltiesas 06.03.2001. izsniegto izpildu rakstu nr.CA57/01 par JANĪNAS GROŠEVAS izlikšanu no dzīvokļa Jelgavā, Pērnavas ielā 2-53, ar visām no viņas atkarīgajām personām un viņai piederošajām mantām, piedāvāju izpildīt tiesas spriedumu labprātīgi un atbrīvot telpas Jelgavā, Pērnavas ielā 2-53, ne vēlāk kā 2004.gada 16.decembrī. Ja minētajā termiņā jūs neizpildīsit tiesas spriedumu, tas tiks izpildīts piespiedu kārtā un izlikšana notiks 17.12.2004. pulksten 10. Minētajā laikā jums ir jābūt iepriekšminētajās telpās, pretējā gadījumā tiesas spriedums tiks izpildīts, piespiedu kārtā atverot durvis. Telpās esošās mantas tiks aprakstītas, nodotas glabāšanā un aizvestas. Pamatojoties uz Civilprocesa likuma 566. un 567.pantu, jums būs jāsedz ar izpildi saistītie izdevumi.


Brīdinājums par dzīvojamās telpas
Miera ielā 27, dz.3, Rīgā,
īres līgumu izbeigšanu

Dzīvojamās telpas, adrese: Miera ielā 27-3, Rīgā, īpašniece brīdina īrnieku U.BĒRZIŅU par nenokārtotiem dzīvojamās telpas īres maksājumiem vairāk par trim mēnešiem pēc kārtas. Lūdzu mēneša laikā no sludinājuma publicēšanas samaksāt parādu, pretējā gadījumā tiesā tiks iesniegta prasība par dzīvojamās telpas īres līguma izbeigšanu un īrnieku ar viņu ģimenes locekļiem un citām personām izlikšanu no dzīvojamās telpas.

Īpašnieces pilnvarotā persona
Vladimirs Suhanovs

Brīdinājums par dzīvojamās telpas
Miera ielā 27, dz.1, Rīgā,
īres līgumu izbeigšanu

Dzīvojamās telpas, adrese: Miera ielā 27-1, Rīgā, īpašnieks brīdina īrnieku G.RAUDIŅU, īrnieci V.GRUŠČENKO un īrnieci LINKEVIČU par nenokārtotiem dzīvojamās telpas īres maksājumiem vairāk par trim mēnešiem pēc kārtas. Lūdzu mēneša laikā no sludinājuma publicēšanas samaksāt parādu, pretējā gadījumā tiesā tiks iesniegta prasība par dzīvojamās telpas īres līguma izbeigšanu un īrnieku ar viņu ģimenes locekļiem un citām personām izlikšanu no dzīvojamās telpas.

Īpašnieka pilnvarotā persona

Vladimirs Suhanovs

Paziņojums par parāda nokārtošanu

SIA “Namīpašums 2000”, reģistrācijas numurs PVN LV 50003476671, brīdina VALENTĪNU KEIŠU, pers. kods 1409XX-XXXXX, dzīv. P.Brieža ielā 3-26, ka viņas parāds par īri un komunālajiem pakalpojumiem 2004.gada 25.novembrī bija Ls 386,93 (neskaitot soda naudu). Ja parāds netiks samaksāts viena mēneša laikā pēc brīdinājuma publicēšanas, tiesā tiks iesniegts prasības pieteikums par dzīvokļa īres līguma izbeigšanu un izlikšanu no dzīvokļa.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!