• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Aicina balsot par gada Eiropas cilvēku Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.12.2004., Nr. 192 https://www.vestnesis.lv/ta/id/97345

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Daibē atklāj modernāko atkritumu poligonu Latvijā

Vēl šajā numurā

03.12.2004., Nr. 192

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Aicina balsot par gada Eiropas cilvēku Latvijā

Aptaujas “Gada Eiropas cilvēks Latvijā” līderi alfabētiskā secībā šobrīd ir Eiropas Parlamenta liberāļu grupas deputāts Georgs Andrejevs, bijusī Eiropas komisāre Sandra Kalniete, Eiropas Parlamenta Nāciju Eiropas grupas deputāts Guntars Krasts, ārlietu ministrs Artis Pabriks un Eiropas enerģētikas komisārs Andris Piebalgs, informē Eiropas kustības Latvijā (EKL) pārstāvis Māris Noviks.
Kā “LV” jau ziņots, par 2004.gada Eiropas cilvēku Latvijā var nobalsot līdz šā gada 7.decembrim. Balsot var, rakstot vai ierodoties personīgi Eiropas kustības Latvijā birojā Basteja bulvārī 14, Rīgā. Tiek gaidītas arī e-pasta vēstules, kas sūtāmas uz ekl@parks.lv . Bet visvienkāršāk ir nobalsot EKL mājas lapā www.eiropaskustiba.lv. Balsojot par 2004.gada Eiropas cilvēku Latvijā, jānorāda izvirzītā kandidāta(-es) vārds, uzvārds, izvirzīšanas pamatojums, kā arī jānorāda savs vārds un uzvārds.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!