• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 3.decembrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.12.2004., Nr. 192 https://www.vestnesis.lv/ta/id/97343

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārzemju presē

Vēl šajā numurā

03.12.2004., Nr. 192

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 3.decembrī

Satversmes tiesas priekšsēdētājs, Venēcijas komisijas loceklis Aivars Endziņš piedalās Eiropas Padomes Venēcijas komisijas 61.plenārā sesijā, kā arī šīs komisijas darba pasākumos.

“Maritim Park Hotel Rīga” konferenču centrā notiek konference par neatkarīgās dzīves iespējām invalīdiem Latvijā un Eiropā.

Rīgas domes Izglītības, jaunatnes un sporta departaments Pasaules tirdzniecības centra konferenču zālē rīko konferenci “Izglītības iestādes speciālistu darbs ar skolēniem, kuriem ir grūtības pamatizglītības programmas apguvē”.

Rīgas domes telpās notiek reģionālā konference par Eiropas Savienības Nodarbinātības stratēģijas un Latvijas Nacionālā rīcības plāna nodarbinātības veicināšanai ieviešanu reģionos un pašvaldībās.

 Liepājas Pedagoģijas akadēmijā notiek starptautiska zinātniska konference “Vārds un tā pētīšanas aspekti” par vārda lietošanas un tulkošanas problēmām dažādās valodās.

Amerikas Savienoto Valstu un Krievijas eksperti vizītes laikā Latvijā apspriedīs jautājumus, kas saistīti ar Salaspils kodolreaktora likvidēšanu. Latvijas speciālistiem jāsniedz viedoklis par likvidēšanas procesa turpmāko gaitu.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!