• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 2. decembrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.12.2004., Nr. 191 https://www.vestnesis.lv/ta/id/97303

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vairs tikai mēnesis, lai pārreģistrētu uzņēmumu

Vēl šajā numurā

02.12.2004., Nr. 191

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 2. decembrī

Rātsnama sēžu zālē notiek konference “Pašvaldību loma e-sabiedrības izveidē”, kuras mērķis ir pievērst lielāku uzmanību sabiedrības izglītošanai un iesaistīšanai informācijas tehnoloģiju izmantošanā pašvaldībās.

Satiksmes ministrija sadarbībā ar Izglītības un zinātnes ministriju un Ceļu satiksmes drošības direkciju organizē tikšanos un diskusiju par bērnu drošību uz ceļiem. Pasākumā piedalīsies vairāku Bauskas rajona skolu direktori, pedagogi, vecāko klašu skolēni un vecāki.

Londonā notiek Lielbritānijas tirdzniecības kameras Latvijā rīkots seminārs “Biznesa vide Latvijā”, kura mērķis ir informēt britu investorus par biznesa iespējām Latvijā un radīt iespēju satikties Latvijas un Lielbritānijas uzņēmējiem.

Finanšu ministrijā notiek Eiropas Sociālā fonda (ESF) vadības komitejas sanāksme, kurā paredzēts saskaņot pirmos izvērtētos projektus, kas iegūs ESF finansējumu.

Vides ministrijas delegācija piedalīsies EUMESAT padomes 56. sesijā Francijā.

Liepājas Pedagoģijas akadēmijā notiek starptautiska zinātniska konference “Vārds un tā pētīšanas aspekti” par vārda lietošanas un tulkošanas problēmām dažādās valodās.

Notiek labdarības akcija “Lai mūsu bērni veseļojas ar smaidu”, kuras mērķis ir Liepājas Centrālās slimnīcas Bērnu nodaļas labiekārtošana.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!