• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Valsts mežu dienesta ģenerāldirektora atlūgumu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.12.2004., Nr. 190 https://www.vestnesis.lv/ta/id/97221

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta 2004.gada 30.novembra sēdē

Vēl šajā numurā

01.12.2004., Nr. 190

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Valsts mežu dienesta ģenerāldirektora atlūgumu

Zemkopības ministrs Mārtiņš Roze pieņēmis Valsts mežu dienesta ģenerāldirektora Otto Žvagiņa atlūgumu. Sarunā ar Otto Žvagiņu ministrs izteicis nožēlu, ka Valsts mežu dienestā turpmāk nebūs šā pieredzējušā profesionāļa.
Atlūgumu Otto Žvagiņš iesniedzis, personisku motīvu vadīts, uzsverot, ka viņa lēmums par aiziešanu no amata nav saistīts ar Valsts mežu dienesta reformas projektu un tā īstenošanas gaitu. M.Roze, komentējot tik augsta ranga vadītāja aiziešanu no ministrijas pakļautības iestādes, uzskata, ka katram cilvēkam, ilgu laiku nostrādājot kādā amatā, pienāk laiks kaut ko dzīvē mainīt: “Tā ir normāla parādība, tāpēc neko ārkārtēju šajā faktā nesaskatu, pēc sarunas ar Žvagiņa kungu neredzu nekādu motivāciju nepieņemt šo viņa izvēli,” saka M.Roze, “Valsts mežu dienests turpinās savu darbu, un, protams, ministrija lems par jauna dienesta direktora iecelšanu.”
Zemkopības ministrs īpaši akcentē, ka jaunais Valsts mežu dienesta direktors tiks izraudzīts atklāta konkursa kārtībā: “Šis ir ļoti svarīgs un nozīmīgs dienests, tādēļ nekādus pārsteidzīgus lēmumus nepieņemsim, konkurss tiks organizēts, nopietni izvērtējot visu kandidātu plusus un mīnusus,” uzsver ministrs.

Zemkopības ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!