• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saņemot akreditācijas vēstuli no Gruzijas vēstnieka Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.12.2004., Nr. 190 https://www.vestnesis.lv/ta/id/97219

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saņemot akreditācijas vēstuli no Itālijas vēstnieka Latvijā

Vēl šajā numurā

01.12.2004., Nr. 190

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saņemot akreditācijas vēstuli no Gruzijas vēstnieka Latvijā

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga vakar Rīgas pilī saņēma akreditācijas vēstuli no pirmā Gruzijas ārkārtējā un pilnvarotā vēstnieka Latvijā Dāvida Apciauri. Atzīmējot, ka līdz ar pirmā Gruzijas vēstnieka akreditāciju Latvijā tiek atšķirta jauna lappuse Latvijas un Gruzijas diplomātisko attiecību vēsturē, Valsts prezidente pauda cerību, ka tā iezīmēs arī jaunu pakāpi valstu attīstībā. Abas puses bija vienisprātis, ka Latvijai un Gruzijai ir labs potenciāls ekonomiskajai sadarbībai, ka abām valstīm nozīmīga ir tranzīta joma.
Sarunā prezidente apliecināja vēstniekam, ka Gruzija var paļauties uz Latvijas atbalstu starptautisko organizāciju ietvaros, kā arī pauda Latvijas gatavību dalīties ar Gruziju tajā pieredzē, ko tā uzkrājusi, veicot sagatavošanās darbu iestājai Eiropas Savienībā un NATO. Abas puses pārrunāja aktualitātes Gruzijā un Kaukāza reģionā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!