• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ASV vēstnieka atvadu vizīti pie aizsardzības ministra. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.11.2004., Nr. 188 https://www.vestnesis.lv/ta/id/97065

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Baltijas Apvienotās tūrisma komitejas sanāksmi

Vēl šajā numurā

26.11.2004., Nr. 188

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ASV vēstnieka atvadu vizīti pie aizsardzības ministra

Aizsardzības ministrs Atis Slakteris 24.novembrī tikās ar Amerikas Savienoto Valstu vēstnieku Latvijā Braienu Karlsonu, kurš bija ieradies Aizsardzības ministrijā atvadu vizītē.
Aizsardzības ministrs un ASV vēstnieks Latvijā apsprieda abu valstu divpusējās attiecības, kā arī drošības stiprināšanu pasaulē un sadarbību cīņā pret globālo terorismu. “ASV ir stratēģisks partneris Latvijas drošības un aizsardzības politikas īstenošanā, un, pateicoties abu valstu sadarbībai, ir izdevies būtiski paaugstināt mūsu valsts aizsardzības spējas,” uzsvēra A. Slakteris. Amatpersonas pārrunāja arī ASV un Latvijas sadarbību NATO ietvaros, kā arī pildot militāros uzdevumus miera nodrošināšanas operācijā Irākā. B. Karlsons augstu novērtēja Latvijas karavīru profesionalitāti un ieguldījumu misijā Irākā, veicot grūtos un atbildīgos pienākumus valsts drošības atjaunošanā un nostiprināšanā.
Aizsardzības ministrs pateicās vēstniekam par Latvijas un ASV attiecību veicināšanu, kā arī novēlēja B. Karlsonam sekmes turpmākajā dienestā Valsts departamentā pēc aizbraukšanas no mūsu valsts decembra sākumā.
Pirmdien, 29.novembrī, aizsardzības ministrs Atis Slakteris ASV vēstniekam Latvijā Braienam Karlsonam pasniegs Aizsardzības ministrijas apbalvojumu piemiņas medaļu “Sekmējot Latvijas dalību NATO”.

Aizsardzības ministrijas Sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!